Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: Πώς εξελίσσεται η υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Ασκληπείου Βούλας και σε αντίθεση με πληροφορίες που μεταδόθηκα...


Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Ασκληπείου Βούλας και σε αντίθεση με πληροφορίες που μεταδόθηκαν τις προηγούμενες μέρες, φαίνεται πως ο παρουσιαστής δεν έχει ξεφύγει το κίνδυνο.





Μετά από επικοινωνία που είχε χθες με ανθρώπους από το φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος μετέδωσε στο Happy Day ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική χωρίς να έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.




Δεν έχει αλλάξει κάτι στην κατάσταση της υγείας του, δεν υπάρχουν ενθαρρυντικά στοιχεία, ωστόσο δεν έχει χειροτερέψει. Το θετικό είναι ότι υποχωρούν τα αιματώματα και τα τραύματα, που δείχνει ότι ο οργανισμός δείχνει δείγματα ότι επανακάμπτει.

Παρόλα αυτά, στην τελευταία προσπάθεια να τον επαναφέρουν σε συνείδηση, δεν κατάφεραν κάτι, δεν είχε κάποια αντίδραση. Τι προηγούμενες μέρες, μάλιστα, ανέβασε πυρετό και οι γιατροί φοβήθηκαν για ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Ευτυχώς, ο πυρετός υποχώρησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.