Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΨΑΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ - «ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ»

Σε διάψευση προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων των όσων δημοσιεύθηκαν για εμπλοκή ελεγκτών της σε επεισόδιο με ψαρά στη Σκόπε...




Σε διάψευση προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων των όσων δημοσιεύθηκαν για εμπλοκή ελεγκτών της σε επεισόδιο με ψαρά στη Σκόπελο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές καταλόγισαν σε ιδιοκτήτη καϊκιού πρόστιμο 500 ευρώ γιατί χρέωσε σακούλα σε πελάτη, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν έντονα πολίτες που είδαν το περιστατικό.
«Εμείς δεν είχαμε καν δικό μας συνεργείο στη Σκοπελο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος παράγοντας της ΑΑΔΕ.





Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα
Σύμφωνα με το skopelos-news.blogspot, ένας ηλικιωμένος Σκοπελίτης, πλησίασε το καϊκάκι του Κυρ Νικόλα του ψαρά και πήρε λίγες γόπες, πληρώνοντας 3 ευρώ.

Τότε, ελεγκτές της ΑΑΔΕ τον πλησίασαν και του ζήτησαν απόδειξη, στην οποία να φαίνεται ότι ο ψαράς του είχε χρεώσει και 4 λεπτά για την σακούλα, μέσα στην οποία του έβαλε τα ψάρια! Όταν ο πελάτης τους είπε ότι ο Κυρ Νικόλας δεν του είχε χρεώσει την πλαστική σακούλα, οι ελεγκτές ετοιμάστηκαν να κόψουν πρόστιμο 500 ευρώ στον άτυχο ψαρά!

Από την αναστάτωση που επικράτησε, έτρεξαν πολίτες από τα καφενεία για να δουν τι είχε συμβεί. Και όταν κατάλαβαν, εξαγριώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά προς τους ελεγκτές, τους οποίους αποδοκίμασαν έντονα. Με την οργή του κόσμου να ξεχειλίζει, τελικά οι ελεγκτές δεν έκοψαν πρόστιμο στον ηλικιωμένο ψαρά και τα πνεύματα ηρέμησαν…