Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγριογούρουνο παραλίγο να σκοτώσει τον Πέτρο Μαντούβαλο έξω από τον Μελιγαλά... Άχρηστο το ΤΖΙΠ που επέβαινε...

Ο Πέτρος Μαντούβαλος ξεκίνησε από τα Γιάννενα για τη Μεσσηνία. Καθόταν στη θέση του συνοδηγού και κάποια στιγμή έφτασαν στο δρόμο Κα...

Μεσσηνία: Εφιάλτης σε πολυτελές τζιπ για τον Πέτρο Μαντούβαλο – Οι στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσει! | Newsit.gr




Ο Πέτρος Μαντούβαλος ξεκίνησε από τα Γιάννενα για τη Μεσσηνία. Καθόταν στη θέση του συνοδηγού και κάποια στιγμή έφτασαν στο δρόμο Καλού Νερού – Τσακώνας...




Το χάρο με τα μάτια τους είδαν προχθές τα μεσάνυχτα (23-01-2018) στο δρόμο Καλού Νερού – Τσακώνας στη Μεσσηνία, ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος με τον οδηγό του, ταξιδεύοντας από Γιάννενα προς Καλαμάτα για τη συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Λίγο πριν από το Μελιγαλά, όπως περιέγραψε ο κύριος Μαντούβαλος, πετάχτηκε στο δρόμο ένα αγριογούρουνο, το οποίο δεν μπόρεσαν να αποφύγουν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το αυτοκίνητο στο μπροστινό μέρος και να του προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Οι επιβαίνοντες ήταν τυχεροί, καθώς φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ το όχημα, ένα τζιπ, ήταν αρκετά μεγάλο και κατάφερε να κρατηθεί στο δρόμο. Τελικά, όπως είπε ο κ. Μαντούβαλος, το τζιπ αχρηστεύθηκε, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός των επιβαινόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.