Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είμαι αθώα» λέει η Βουλγάρα «μαύρη» χήρα της Κρήτης - Τι γίνεται με την περιουσία του δολοφονημένου γιατρού

Στον ομοεθνή εραστή της ρίχνει όλο το φταίξιμο για την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, που συντάραξε την Κρήτη...



Στον ομοεθνή εραστή της ρίχνει όλο το φταίξιμο για την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, που συντάραξε την Κρήτη τον περασμένο Οκτώβριο, η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγός του Ντέζι Γκοβεντάροβα, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για άμεση συνέργεια.





Η χήρα του άτυχου 62χρονου ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τα σκοτεινά σχέδια του 37χρονου ομοεθνούς της αστυνομικού, με τον οποίο διατηρούσε την τελευταία τετραετία παθιασμένη σχέση.




Οπως προέκυψε, ο Βούλγαρος, που έχει προφυλακιστεί για ανθρωποκτονία, ταξίδεψε δύο φορές μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας από την πατρίδα του στην Κρήτη, με σκοπό να βγάλει από τη μέση τον ερωτικό αντίζηλό του. Πάντως, ο ίδιος ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την αποκλειστική ευθύνη για τη δολοφονία, αφήνοντας στο απυρόβλητο την ερωμένη του, για την οποία ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό.

Τα ίδια είχε πει και η 38χρονη, η οποία ωστόσο κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, καθώς της αποδίδεται ότι παρείχε στον εραστή της κρίσιμες πληροφορίες για την ώρα αναχώρησης του συζύγου της από το σπίτι και για το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε. Η κατηγορία αυτή στηρίζεται σε γραπτά μηνύματα που έστειλε το μοιραίο πρωινό η Βουλγάρα στον 37χρονο, τον οποίο ενημέρωνε ότι ο σύζυγός της είχε μόλις αναχωρήσει.

Μιλώντας στην «Espresso», ο συνήγορος της 38χρονης Μανόλης Αναστασάκης ανέφερε πως το μήνυμα που έστειλε η Ντέζι έγραφε «Εφυγε ο άντρας μου. Ελα σπίτι», αλλά μόνο για να ενημερώσει τον εραστή της ότι το πεδίο ήταν ελεύθερο και να την επισκεφτεί στο σπίτι της. «Εξάλλου, η Αστυνομία δεν έχει άλλα μηνύματα που τυχόν αντάλλαξαν οι δύο εραστές. Δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της.

Κληρονομιά

Το σημαντικό είναι πως έχει αποποιηθεί την κληρονομιά και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το 5χρονο παιδί της, την προσωρινή επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει η μητέρα της, η οποία ζει πολλά χρόνια στην Κρήτη. Την επιμέλεια διεκδικεί και η αδελφή του καρδιολόγου. Εν πάση περιπτώσει, έχει εμπλακεί σε μια κατάσταση την οποία ουδέποτε επεδίωξε» κατέληξε ο κ. Αναστασάκης.



Το άγριο φονικό έγινε το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου, όταν ο άτυχος γιατρός κατευθυνόταν από τη Σητεία, όπου έμενε, στο ιατρείο του στον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου. Κρυμμένος σε αγριελιές, στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά, παραμόνευε ο Βούλγαρος, ο οποίος, όταν είδε τη Mercedes του 62χρονου να πλησιάζει, άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα. Η πρώτη βολή αιφνιδίασε και τραυμάτισε τον Καλαντζάκη, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του μεγάλου οχήματός του, που ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω, στο πρανές του δρόμου. Ο γιατρός βγήκε από το Ι.Χ. και, πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, ο αδίστακτος δράστης τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.