Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΠΕΙΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΙ ΕΚΛΕΨΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΥΔΙΕΣ, ΑΧΛΑΔΙΕΣ ΚΑΙ ΩΔΙΚΑ ΠΤΗΝΑ

Αφαίρεσαν πάνω από 4.000 δενδρύλλια - Οι δράστες χρησιμοποίησαν φορτηγά Νόμιζε ότι πήγε σε λάθος… χωράφι ένας αγρότης από την ευρύτ...






Αφαίρεσαν πάνω από 4.000 δενδρύλλια - Οι δράστες χρησιμοποίησαν φορτηγά
Νόμιζε ότι πήγε σε λάθος… χωράφι ένας αγρότης από την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, όταν επισκέφθηκε το δικό του και το βρήκε «γυμνό», παρ’ όλο που είχε φυτέψει όχι ένα, δυο ή εκατό αλλά 4.000 δενδρύλλια από καρυδιές και αχλαδιές!





Όλα δείχνουν ότι τα νεαρά δένδρα «ξήλωσε» οργανωμένη σπείρα που εμπορεύεται καρποφόρα και η κλοπή έγινε κάποια στιγμή μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι δράστες πρέπει να είχαν μαζί τους φορτηγά για να φορτώσουν τόσο μεγάλο πλήθος δενδρυλλίων, αλλά κανείς δεν τους πήρε είδηση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.
---- Ένα άλλο ασυνήθιστο λαθρεμπόριο αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Ζίτσας στα Ιωάννινα, όπου ένας Αθηναίος έστησε ξόβεργες για να πιάσει άγριες καρδερίνες! Ο λαθροθήρας είχε προλάβει να παγιδεύσει δέκα ωδικά πτηνά, όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου οι οποίοι απελευθέρωσαν τις καρδερίνες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενο για παράβαση του νόμου περί θήρας.