Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ... ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΡΑΙΟ...!!!

Ακραίες χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελ...

Η πρεσβεία του Ισραήλ αποδοκιμάζει δηλώσεις «ακραίου» Ραβίνου





Ακραίες χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, κάνοντας παράλληλα λόγο για προσωπική άποψη του Ραβίνου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση της πρεσβείας.





Ειδικότερα, η ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρει: «Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».

Σημειώνεται πως με αφορμή την πρόσφατη επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραβίνος εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση.

Στο εν λόγω βίντεο ακούστηκαν φράσεις όπως «θα σας αντιμετωπίσουμε με μια σφαίρα στο κεφάλι», «βρομερά σκουλήκια» κ.α..