Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κράζουν» τον Πάπα πρώην μουσουλμάνοι που ασπάστηκαν τον καθολικισμό. «Εάν το ισλάμ είναι καλή θρησκεία, όπως λέτε, εμείς γιατί γίναμε καθολικοί ρισκάροντας την ζωή μας

Μουσουλμάνοι οι οποίοι έχουν ασπαστεί τον καθολικισμό έγραψαν μια ανοιχτή επιστολή προς τον Πάπα Φραγκίσκο, στην οποία τον εγκαλούν για...



Μουσουλμάνοι οι οποίοι έχουν ασπαστεί τον καθολικισμό έγραψαν μια ανοιχτή επιστολή προς τον Πάπα Φραγκίσκο, στην οποία τον εγκαλούν για τη στάση του απέναντι στο Ισλάμ και σε όσα αυτό κηρύττει.





«Εάν το Ισλάμ είναι μια καλή θρησκεία, όπως φαίνεται να διδάσκετε, εμείς γιατί γίναμε καθολικοί;», ρωτούν τον Φραγκίσκο οι νέοι προσήλυτοι στην επιστολή. «Τα λόγια σας αυτά δεν αμφισβητούν την αξιοπιστία της επιλογής που κάναμε με κίνδυνο της ζωής μας;»

Η επιστολή αυτή συγκεντρώνει υπογραφές, έχοντας φτάσει ήδη τις 4.370.

Η επιστολή θέτει στον Πάπα ειλικρινή ερωτήματα σχετικά με τα «καυτά» ζητήματα του Ισλάμ και της μετανάστευσης, ερωτήσεις που θέτουν με μεγάλο κίνδυνο όσοι τολμούν να τις κάνουν. Ο νόμος της Σαρία απαγορεύει τη μεταστροφή ενός μουσουλμάνου σε άλλη θρησκεία και θεωρείται από πολλές μουσουλμανικές χώρες ως ένα έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο.




Η επιστολή ήρθε μετά από χρόνια προσπαθειών από τους υποκινητές της επιστολής να επικοινωνήσουν με τον Πάπα Φραγκίσκο για το θέμα, λένε οι διοργανωτές. Κατασκευάστηκε αρχικά στα γαλλικά και δημοσιεύτηκε την Ημέρα των Χριστουγέννων, αρχικά με μόλις 10 υπογραφές. Εκείνοι που βρίσκονται πίσω από την επιστολή αποσκοπούν να την παρουσιάσουν στον Πάπα Φραγκίσκο όταν φτάσει σε σημαντικό αριθμό υπογραφών.

Οι υπογράφοντες είναι πρώην μουσουλμάνοι και φίλοι τους που έχουν συνδεθεί μέσω μέσων κοινωνικών δικτύωσης σε ενώσεις που υποστηρίζουν πρώην μουσουλμάνους ή τον ευαγγελισμό μουσουλμάνων.

Οι διοργανωτές της επιστολής ανέφεραν στο LifeSiteNews ότι «είναι ένα βαθύ μυστήριο» το γιατί ο Πάπας Φρανσίσκος είναι τόσο "ανοικτός" προς το Ισλάμ.

Δεν είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την Καθολική Εκκλησία για την προσέγγιση του Φραγκίσκου στο Ισλάμ, λένε.

Αντ 'αυτού, «Θα συνεχίσουμε να υποφέρουμε και να ζητάμε ο Θεός να τον συγχωρήσει, ελπίζοντας να υπάρξει πάλι ένας Πάπας σύμφωνα με την καρδιά Του».

«Πιστεύουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος αναγνωρισμένος θεολόγος για να αναγνωρίσει τη δαιμονική φύση του Ισλάμ", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ομάδας πρώην μουσουλμάνων στο LifeSiteNews, "αλλά οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος, χωρίς να έχει πίστη, μπορεί να καταλάβει ότι δεν μπορείς να υπηρετείς τόσο την Εκκλησία όσο και το Ισλάμ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.