Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ: ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!..

Ο γιος του Μίμη Ανδρουλάκη, Νικόλας Ανδρουλάκης ακολουθεί διαφορετικά βήματα από αυτά του πατέρα του καθώς έχει επιλέξει να ακολουθή...






Ο γιος του Μίμη Ανδρουλάκη, Νικόλας Ανδρουλάκης ακολουθεί διαφορετικά βήματα από αυτά του πατέρα του καθώς έχει επιλέξει να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. Ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστώντας σε παραστάσεις που έχουν ξεχωρίσει έχει κερδίσει το θεατρικό κοινό.




Με μια φωτογραφία του όμως στο διαδίκτυο, ως πρόμο για την νέα του παράσταση ΜΑΙΡΟΥΛΑ στο ΒΙΟS, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς απεικονίζει τον εαυτό του με φωτοστέφανο, «ευλογώντας» με τα δάχτυλα του το κοινό, ένα φίδι στον ώμο του και κρατώντας ένα καρπούζι.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα καθώς πολλοί θεωρούν ότι ο νεαρός ηθοποιός γιος του διάσημου πολιτικού, προσβάλει τα θεία.

Η παράσταση με την προκλητική αφίσα που έχει κάνει πολλούς να απορούν για το νόημα της, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου στο θέατρο BIOS με το Νίκο Ανδρουλάκη να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και την διασκευή του έργου, ΜΑΙΡΟΥΛΑ της Λένας Κιτσοπούλου.



http://labelnews.gr