Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φ.Φ. - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! «Αν υπάρξει αναγκαιότητα, αν μου ζητηθεί... ΘΑ ΗΓΗΘΩ πολιτικού κόμματος»...!!!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος «αν μου ζητηθεί, αν υπάρχει αναγκαιότητα γιατί δεν είμαι ρίψασπις», άφησε σήμερα μιλώντας στον ...

Φραγκούλης Φράγκος: Δεν είμαι ρίψασπις – Αν μου ζητηθεί θα ηγηθώ κόμματος

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος «αν μου ζητηθεί, αν υπάρχει αναγκαιότητα γιατί δεν είμαι ρίψασπις», άφησε σήμερα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» ο ένας εκ των ομιλητών του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη, στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος, προσθέτοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή «δεν είναι στις προτεραιότητες μου».





Συγκεκριμένα ο Φρ. Φράγκος ερωτηθείς αν του ζητηθεί από πολίτες και φορείς να ηγηθεί κόμματος απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα σφυγμομετρήσω την κατάσταση. Θα δω αν υπάρχει αναγκαιότητα. Και ακολούθως θα πρέπει να αποφασίσω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρίψασπις, δεν φοβάμαι. Αλλά δεν προτίθεμαι μέχρι του παρόντος να ασχοληθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στρατηγός ε.α. Φρ. Φράγκος.




Σημείωσε επίσης ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια που έχει αποστρατευθεί, έχουν γραφεί πολλά περί της ανάμιξής του στην πολιτική, ειδικότερα πως θα ηγηθεί κόμματος, ξεκαθάρισε πάντως ότι θα δεχθεί μόνο εάν είναι απόλυτα των δημοκρατικών αντιλήψεων αυτοί που θα του το ζητήσουν.

Για το συλλαλητήριο το απόγευμα της Κυριακής υποστήριξε ότι είχε περίπου 800.000 κοσμο επικακαλούμενος την ιταλική τηλεοραση ΡΑΙ, και ότι ο ιδιος μίλησε όχι ως πολιτικός αλλα ως ενεργός πολίτης.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι πληροφορήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το συλλαλητήριο στην Αθήνα. Δεν συμμετέχει στη διοργάνωση, αλλά αν προσκληθεί, θα παραστεί, δήλωσε.

Επανέλαβε τη φράση ότι όσοι δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια θα τους βρουν μπροστά, αλλά αυτό, διευκρίνισε, «δεν το λέει σαν απειλή».

Σύμφωνα με τον κ. Φράγκο, ο ελληνικός λαός όταν νιώθει ότι απειλείται, αντεπιτίθεται. Αν δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια θα είναι ολέθριο στο μέλλον, εκτίμησε ο κ. Φράγκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.