Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΙ... Δημήτρης Καμμένος σε ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε συνεργάτες, δε θα μας λέτε τι να κάνουμε

Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε.. μαύρο από εμένα - Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης - Θα πάμε όλοι στο συλλαλητήριο «Είμαστε συν...

Δημήτρης Καμμένος σε ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε συνεργάτες, δε θα μας λέτε τι να κάνουμε

Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε.. μαύρο από εμένα - Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης - Θα πάμε όλοι στο συλλαλητήριο
«Είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά», είπε σε αυστηρό τόνο σήμερα το πρωί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.





Ο κύριος Καμμένος υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ για ακόμη μια φορά ότι θα πει «όχι» στο όνομα Μακεδονία. «Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε.. μαύρο από εμένα», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάνε στο συλλαλητήριο της Αθήνας και ζήτησε σεβασμό και σιωπή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης», είπε, χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στις δηλώσεις βουλευτών και μελών των ΣΥΡΙΖΑ κατά των ΑΝΕΛ τόνισε: «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.