Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι έγινε το... ΔΗΘΕΝ «σκληρό» παζάρι στο Νταβός! Αλλάζουμε όνομα σε αεροδρόμιο και λεωφόρους και μας δίνετε συνθετικο με τον όρο «Μακεδονία»

Δηλώσεις μετά την κατ ιδίαν συνάντηση που είχαν με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έκανε και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ο ο...


Δηλώσεις μετά την κατ ιδίαν συνάντηση που είχαν με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έκανε και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ο οποίος ανάφερε: «Είμαστε αποφασισμένοι και δεσμευμένοι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να συμβάλλουμε να ξεπεραστούν τα προβλήματα των δύο χωρών».





Στην συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε πως: «Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μία γειτονιά στα Βαλκάνια που θα είναι ευημερίας. Η πλειοψηφία των πολιτών και στις δύο χώρες θέλουν να είμαστε κοντά. Θέλουμε να είμαστε εταίροι στην ΕΕ και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ για να ανταμετωπίσουμε τις δυσκολίες.





Η λύση πρεπει να λαμβάνει υπόψη της την εθνική αξιοπρέπεια των λαών μας. Θέλουμα να βρούμε λύση μετά από 25 χρόνια. Η χώρα μου θα αλλάξει το όνομα στο αεροδρόμιο και τις λεωφόρους. Αυτό δείχνει όι δεν έχουμε αλυτρωτικές σκέψεις έναντι του γειτονά μας. Με τον Τσίρπα συζητήσαμε ήδη για αυτό. Θα παραμείνουμε δεσμευμένοι υπό τον ΟΗΕ, οι υπουργοί εξωτερικών θα είναι υπεύθυνοι για την διαδικασία υπό την δική μας επίβλεψη».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.