Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ...!!! Αγοράκι βρέθηκε στραγγαλισμένο απο το μπλουζάκι του σε τσουλήθρα στην Αγγλία!

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους: τρίχρονο αγοράκι στην Αγγλία βρέθηκε στραγγαλισμένο από το μπλουζάκι του, καθώς πιάστηκε στην κορυφή της τ...



Δεν το χωρά ανθρώπινος νους: τρίχρονο αγοράκι στην Αγγλία βρέθηκε στραγγαλισμένο από το μπλουζάκι του, καθώς πιάστηκε στην κορυφή της τσουλήθρας όπου έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του




Το αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα μετά το δυστύχημα, τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με το πόρισμα των Αρχών, ο θάνατος του τρίχρονου αγοριού ήταν αποτέλεσμα ενός «τραγικού δυστυχήματος». Καθώς το μικρό παιδί προσπάθησε να γλιστρήσει κάτω από την κορυφή της τσουλήθρας, πιάστηκε το μπλουζάκι του σε μία βίδα η οποία προεξείχε με αποτέλεσμα να γίνει θηλιά γύρω από το λαιμό του.




Κάμερες ασφαλείας από γειτονικό σπίτι έδειξαν ότι το αγοράκι ήταν στον κήπο μόλις 20 λεπτά πριν η μητέρα του βγει έξω και συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει. Η μητέρα, κάλεσε σε βοήθεια και ένας γείτονας προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο James Cook, στο Middlesbrough όπου την επόμενη μέρα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Πηγή: Mirror, Daily Mail

Φωτό αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.