Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΑΥΤΑ.... Στο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου του Ισραήλ τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Γ. Μπουτάρης

Στο γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προς τιμήν του Προέδρου του Ισραήλ, Ρέουβεν Ρίβλιν θα παραστε...



Στο γεύμα που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προς τιμήν του Προέδρου του Ισραήλ, Ρέουβεν Ρίβλιν θα παραστεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.




Το γεύμα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 20.00 στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά συνέπεια ο κ. Μπουτάρης θα απουσιάζει από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία είναι προγραμματισμένη την ίδια μέρα στις 16.00.

Να σημειωθεί ότι την επόμενη μέρα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου ο κ. Ρίβλιν θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τοποθετήσει μαζί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα το θεμέλιο λίθο για το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην περιοχή του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού.

Παράλληλα αναμένεται συμβολικά να φυτευτεί και ένα δέντρο καθώς στο χώρο θα γίνει μια ευρύτερη ανάπλαση με τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου, τη διαχείριση του οποίου θα έχει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ακόμα ο κ. Ρίβλιν, θα τιμήσει τη μνήμη των Θεσσαλονικέων Εβραίων, θυμάτων του Ολοκαυτώματος, που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.