Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΜΩΡΕ;;; «Το συλλαλητήριο δεν βοηθάει, το ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία»

«Είμαστε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει. Όμως, το συλλαλητήριο δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντας...

Παππάς για Σκόπια: Το συλλαλητήριο δεν βοηθάει, το ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία

«Είμαστε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει. Όμως, το συλλαλητήριο δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντας της χώρας και δεν βοηθάει ουσιαστικά τη συγκεκριμένη στιγμή.





Το ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία», δήλωσε την Πέμπτη (18/01/2018) ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στο Σκοπιανό.




Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» της Θεσσαλονίκης, ο κ. Παππάς είπε: «Όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι μετά την ενδιάμεση συμφωνία, ο όρος “Μακεδονία” υπάρχει και το έχουμε δεχθεί. Ευχήθηκε να πάνε καλά τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις με μια συμφωνία, η οποία θα γίνει αποδεκτή και από την άλλη πλευρά για να ανακτήσει η βόρεια Ελλάδα τον στρατηγικό της ρόλο στην περιοχή».

Σχολιάζοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα, ο υπουργός σημείωσε ότι πρέπει κάποια στιγμή να γίνει γνωστό τι ακριβώς εννοούν.

Έκανε λόγο για ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα, την ώρα που στο παρελθόν η Ελλάδα είχε χάσει έδαφος και τώρα χαϊδολογούν ακραίες φωνές. Πρόσθεσε ότι «πρέπει να περιμένουμε την επίσημη θέση της ΝΔ, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει μια εσωτερική συζήτηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.