Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρεκόρ συλλήψεων για οδήγηση χωρίς δίπλωμα στην Αιτωλοακαρνανία

Μεγάλη επιχείρηση και μπλόκα από την τροχαία σε ολόκληρη την περιοχή Έχει παραγίνει το κακό με τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας π...



Μεγάλη επιχείρηση και μπλόκα από την τροχαία σε ολόκληρη την περιοχή
Έχει παραγίνει το κακό με τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας που οδηγούν κάθε τύπο οχήματος χωρίς να έχουν στην κατοχή τους άδεια ικανότητας οδήγησης.





Σχεδόν καθημερινά εντοπίζονται οδηγοί χωρίς δίπλωμα, αλλά οι συλλήψεις που έγιναν σε λίγες ώρες τα ξημερώματα της Πέμπτης έσπασαν ρεκόρ, καθώς έφτασαν τις επτά!






Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές δυνάμεις της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τμήματος Ακτίου – Βόνιτσαςπου είχαν στήσει μπλόκα για ελέγχους, συνέλαβαν στο Καινούργιο, τη Βόνιτσα, το 61ο και το 70ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων τέσσερις οδηγούς χωρίς δίπλωμα ηλικίας 21, 24, 32 και 35 χρόνων.

Αλλά και οι αστυνομικοί της Τροχαίας τσάκωσαν στο Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο άλλους τρεις οδηγούς ηλικίας 18, 24 και 43 χρόνων, που και αυτοί δεν είχαν άδεια ικανότητας οδήγησης. Σε βάρος όλων βεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και παραπέμφθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.