Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ...

O Νταβουρας Χρήστος, Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας της 9ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου & Προειδοποίησης (9η ΜΣΕΠ), έπιασε τον...





O Νταβουρας Χρήστος, Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας της 9ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου & Προειδοποίησης (9η ΜΣΕΠ), έπιασε τον Σταυρό στον Αλμυρό.




Ολοκληρώθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στον Αλμυρό με κάθε επισημότητα. Μετά το πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου τελεσθηκε η Θεία Λειτουργία, Λαός και Κλήρος με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλμυρού μετέβησαν στην γέφυρα «Ξηριά» όπου τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων.

Στη συνέχεια τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στην παραλία Αλμυρού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα almyros.gr στην παραλία του Αλμυρού βούτηξαν οι Γιαβριήλος Έκτωρ, Γιάννης Ξυνός του Δημητρίου, Κώστας Αναστασόπουλος, Νάνος Απόστολος και ο Νταβουρας Χρήστος, Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας της 9ης ΜΣΕΠ, ο οποίος έπιασε τον Σταυρό.

Ο Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Πολιτικών, Οργανισμών, διάφορων Συλλόγων, Εργατικών Σωματείων, Οργανώσεων και βεβαίως πλήθος πιστών παρέστησαν στη Θεία Λειτουργία και στον Αγιασμό των Υδάτων.



onalert.gr