Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλγερινοί «πελάτες» στην Κρήτη είχαν ρημάξει τα μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια...

Οι αντικλεπτικές ετικέτες που έφεραν τα ρούχα τα οποία είχε μαζί του ένας 24χρονος Αλγερινός, όταν υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο από α...

Σπείρα αλλοδαπών έκλεβε ρούχα από μαγαζιά στα Χανιά






Οι αντικλεπτικές ετικέτες που έφεραν τα ρούχα τα οποία είχε μαζί του ένας 24χρονος Αλγερινός, όταν υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, οδήγησε στην εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε συστηματικά εμπορεύματα από τα καταστήματα της πόλης των Χανίων!




Στην κατοχή του νεαρού αλλοδαπού κατασχέθηκαν είδη που είχε κλέψει από δύο καταστήματα και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστούν οι συνεργοί του.

 Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να συλλάβουν άλλους δυο Αλγερινούς ηλικίας 34 και 18 και τρεις Μαροκινούς 19, 21 και 27 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρήκαν πλήθος ρούχα που έφεραν ακόμη τις αντικλεπτικές ετικέτες!

Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκαν και 13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων που άσκησε σε όλους δίωξη για κλοπές, του απήγγειλε και την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.