Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Περίπου 70 αντιεξουσιαστές έκλεισαν την είσοδο του Πολυχώρου Ένταση δημιουργήθηκε πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡ...







Περίπου 70 αντιεξουσιαστές έκλεισαν την είσοδο του Πολυχώρου

Ένταση δημιουργήθηκε πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό, όπου θα μιλούσε ο Νίκος Βούτσης.





Περίπου 70 αντιεξουσιαστές βρέθηκαν στον χώρο και τον αποδοκίμασαν έντονα. Οι αντιεξουσιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την «αστυνομική εισβολή και εκκένωση της κατάληψης Τερμίτα στον Βόλο».




Παράλληλα εμπόδισαν την είσοδο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολυχώρο.
Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης προσήλθε στις 7.15 μ.μ. στον Κεραμεικό μαζί με τον γραμματέα του κόμματος Π. Ρήγα και άλλους βουλευτές και μέχρι τις 8.00 μ.μ. παρέμενε έξω από τον χώρο που είχε προγραμματισθεί να γίνει η εκδήλωση.

Μέσω γνωστής ιστοσελίδας οι αντιεξουσιαστές έκαναν έκκληση για ενίσχυση της παρέμβασης προκειμένου να ματαιωθεί η εκδήλωση της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος.

Στην ανάρτηση τους ανέφεραν ότι «οι ιδιαίτερες ευαισθησίες (;!) της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα κινήματα και στα ανθρώπινα δικαιώματα (sic), το θέμα της ομιλίας και η παρουσία του ανώτατου αυτού κυβερνητικού στελέχους κρίθηκαν ικανός συνδυασμός για να αποφασίσουμε τον αποκλεισμό της εισόδου με σκοπό τη ματαίωση της εκδήλωσης».

«Όπως οι κρατικές δυνάμεις εισβάλλουν στα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα έτσι κι ο κόσμος του ακηδεμόνευτου αγώνα πηγαίνει σε κομματικά, κυβερνητικά και κρατικά εδάφη σε μια στοιχειώδη συλλογική απάντηση στην καταστολή» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αντιεξουσιαστές.