Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Οι ΑΝΕΛ λένε τώρα ότι ο Ζουράρις θα παραιτηθεί

Αναμένεται γραπτή ανακοίνωση τις επόμενες ώρες - Βουλευτές απείλησαν ακόμα και με καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου αν δεν παραιτηθεί ο υ...




Αναμένεται γραπτή ανακοίνωση τις επόμενες ώρες - Βουλευτές απείλησαν ακόμα και με καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου αν δεν παραιτηθεί ο υφυπουργός Παιδείας - Τεράστιο ζήτημα από τις υβριστικές δηλώσεις κατά ομάδων - Πρώτος ζήτησε την παραίτηση ο Δ. Καμμένος





Σενάρια πως προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή του αύριο ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις χυδαίες δηλώσεις του για τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Άρη, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.






Αν και επισήμως από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο μόνο σχόλιο που αρκούνταν είναι ότι «αναμένονται εξελίξεις και ανακοινώσεις», εντούτοις πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Παιδείας έχει ήδη υποβάλει παραίτηση στον πρωθυπουργό και ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και γραπτή ανακοίνωση.



Κατά τις ίδιες πληροφορίες έξαλλος με τον Κώστα Ζουράρι είναι ο Πάνος Καμμένος καθώς οι ύβρεις του υφυπουργού Παιδείας κατά των οπαδών κυρίως του Άρη έχουν προκαλέσει την οργή του πυρήνα των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ που βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα. Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι μόνο στη σελίδα των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης έχουν υποβληθεί πάνω από 10.000 σχόλια κατά του Κώστα Ζουράρι.




Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ με ορισμένους βουλευτές να απειλούν ακόμα και με καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου τη Δευτέρα εάν δεν υπήρχε «καρατόμηση» Ζουράρι.

Αν γίνει αποδεκτή η παραίτηση Ζουράρι δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκληθεί και μίνι ανασχηματισμός.




Πρώτος αντέδρασε επισήμως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένος, που ζήτησε τόσο από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο όσο και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επιληφθούν του ζητήματος.

Ο κύριος Καμμένος έστειλε μήνυμα το πρωί της Κυριακής: «Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση», αναφερόμενος στον συνάδελφό του βουλευτή. «Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Κώστα Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.