Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ...!!! Πώς βρέθηκε αυτό το αυτοκίνητο καρφωμένο στον πρώτο όροφο κτιρίου;

Σε... ρουκέτα μετέτρεψε το αυτοκίνητό του ένας Αμερικανός ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και βρέθηκε «καρφωμένος» μαζί...

Το πιο... σουρεάλ τροχαίο: Πώς βρέθηκε αυτό το αυτοκίνητο καρφωμένο στον πρώτο όροφο κτιρίου;





Σε... ρουκέτα μετέτρεψε το αυτοκίνητό του ένας Αμερικανός ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και βρέθηκε «καρφωμένος» μαζί με τον συνοδηγό του στον πρώτο όροφο κτιρίου στην πόλη Σάντα Άνα της Καλιφόρνια.




Η φωτογραφία από το σημείο του παράξενου αυτού ατυχήματος που δημοσίευσαν οι τοπικές Αρχές κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου και θυμίζει στιγμιότυπο από ταινία δράσης, που εκτελεί κάποιος επιδέξιος κασκαντέρ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα όταν συγκρούστηκε με υπερυψωμένο διαχωριστικό στον δρόμο και... απογειώθηκε, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στον πάνω όροφο διώροφου κτιρίου. Η σύγκρουση προκάλεσε μικρή πυρκαγιά στο διαμέρισμα όπου εισέβαλε το όχημα, η οποία ωστόσο κατασβέστηκε γρήγορα.

Ο οδηγός του οχήματος, που παραδέχθηκε αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, κατάφερε να ελευθερωθεί μόνος του από το όχημα, όμως ο συνοδηγός του παρέμεινε στο... μετέωρο αμάξι για μία ώρα προτού τον απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική.

Δείτε φωτογραφίες από το παράξενο τροχαίο








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.