Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΗ..!!! ΟΡΓΗ...!!! ΟΡΓΗ...!!! «ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ... ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ» ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 82ΧΡΟΝΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΙΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν οι εικόνες της βίαιης επίθεσης ανηλίκων Ρομά σε μια 82χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της. Οι δυο ανήλικοι έβαλαν στόχ...





Σοκάρουν οι εικόνες της βίαιης επίθεσης ανηλίκων Ρομά σε μια 82χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της. Οι δυο ανήλικοι έβαλαν στόχο την τσάντα της ηλικιωμένης και της επιτέθηκαν για να την ληστέψουν. Οι γυναίκα αντιστάθηκε και κατέληξε χτυπημένη στο έδαφος. Το περιστατικό συνέβη στην Σπάρτη, μέσα στην αυλή του σπιτιού της γυναίκας που βρίσκεται 80 μέτρα μακρυά από τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή.




Σε κατάσταση σοκ μετά την περιπέτειά της, η 82χρονη μίλησε στην Tatiana Live: “Με το σταυρό στο χέρι είμαι. Λυπάμαι, βοηθάω, από το υστέρημά μου και παρακαλάω την Παναγιά να με πάρει αυτή και να πεθάνω σαν Χριστιανή. Όχι από αυτούς. Εγώ που έχω κάνει τόσα στη ζωή μου, να μου φιλάνε το χέρι και να μου ζητούν την ευχή μου, και να μου παίρνουν κάθε φορά την τσάντα με το υστέρημά μου; Μέσα έχω το βιβλιάριο υγείας, της τράπεζας και εξαφανίστηκαν», είπε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Πότε θα βγάλω εγώ αυτά τα πράγματα; Πώς να κάνω άλλη μασέλα, δόντια και τέτοια; Ευτυχώς αιμορραγούσα και δεν έπαθα επί τόπου εγκεφαλικό. Να γίνω παράδειγμα για όλους τους γέρους. Εύχομαι άλλος να μην ζήσει αυτό που έζησα εγώ».