Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ στη Βρετανία: Εκατομμυριούχος έμπορος έργων τέχνης στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Το άτυχο κοριτσάκι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου την έβαλαν σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής αλλά πέθανε την επόμενη μέρ...



Το άτυχο κοριτσάκι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου την έβαλαν σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής αλλά πέθανε την επόμενη μέρα
Ο εκατομμυριούχος έμπορος έργων τέχνης Robert Peters ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του στην έπαυλή του κοντά στο Wimbledon.






O Robert Peters παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του Sophia. Το φριχτό έγκλημα έγινε στις 3 Νοεμβρίου και ο εκατομμυριούχος ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία λόγω μειωμένης ευθύνης.





Το άτυχο κοριτσάκι είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου την έβαλαν σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής αλλά πέθανε την επόμενη μέρα.
Ο επιχειρηματίας, που έχει παντρευτεί τρεις φορές, έχει εταιρεία με αντίκες με τον αδερφό του στο Kensington, στο δυτικό Λονδίνο.

Ο Robert Peters είχε πρόσφατα μετακομίσει στο Raynes Park, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, με την Ταϊλανδή μητέρα της κόρης του Krittiya Promsat.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.