Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Να παραμείνεις στο καροτσάκι για όλη σου την ζωή βρωμόμπατσε...» Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ανάρτηση του αστυνομικού ΣΤΡΑΤΗ ΔΟΥΚΑ που δικαιώθηκε 7 χρόνια μετά!

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Στρατή Δούκα, ο ίδιος ο αστυνομικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμ...




Λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Στρατή Δούκα, ο ίδιος ο αστυνομικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την παρακάτω δήλωση:
Δικαίωση μετά από 7+ χρόνια σκληρής αναμονής. Δικαίωση για μένα….για τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και όλο το σώμα της ΕΛ.ΑΣ.




Απόφαση-απάντηση στους επικριτές μου που από την αρχή έδειξαν την εμπάθεια τους στο πρόσωπό μου αλλά και στην ΕΛ.ΑΣ. ,χωρίς λογο, μη σεβόμενοι ουτε καν στο ελάχιστο την κατασταση του αναπηρικου αμαξιδιου μια κατασταση που αντεύχομαι σε καθε ανθρωπο φιλο και εχθρο.





Ευχαριστω θερμα μεσα απο την καρδια μου όλη την έδρα του ΜΟΕ για την απολυτα δικαιη απόφαση τους δλδ ΕΝΟΧΟΙ ΠΑΜΨΗΦΕΙ 7/7,τους δικους μου ανθρωπους και αγαπημένους συναδέλφους που βρίσκονταν στο πλευρό μου καθ’ολη τη διάρκεια της πολύωρης αυτης δικης , τους δημοσιογράφους για τον ενδιαφέρον τους και το χρόνο που διέθεσαν αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις λοιπες υποχρεώσεις τους και ιδιαιτέρως τον δικηγόρο μου και ΠΑΝΩ ΑΠ´ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΛΕΥΡΗ που από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό μου και με στηρίζει στον αγώνα αυτό.


ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ………ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΞ’ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ : «ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΒΡΩΜΟΜΠΑΤΣΕ».

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΕΥΧΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ «ΚΥΡΙΟΙ» ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ :

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ….ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΠΤ ΔΕΔΟΜΕΝΟ……ΑΠΛΑ ΖΗΣΤΕ!!!»

Κάτω από την ανακοίνωση αυτή γράφτηκαν δεκάδες σχόλια…

Διαβάστε μερικά από αυτά:

Μαρία Μικέ Δεν αλλάζει ο άνθρωπος Στράτο έτσι θα παραμείνουν κ εκείνοι κ το σόι τους,έτσι έδειξαν άλλωστε. Εσύ να είσαι καλά κ οι υπόλοιποι θα τραβήξουν το δρόμο τους.

ΣήφηςΜύρνα Φουσκ Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η.
Αγγελική Π. Μπράβο Στράτο πάντα κύριος.Αυτο θα πει σωστή ανατροφή!!!!!!!!




Παναγιωτης Δεμερτζης Δεν πειράζει Στρατή οποίος δεν σε ξέρει δεν μπορεί να σε κρίνει . είσαι ΆΝΘΡΩΠΟΣ με μεγαλη καρδια γερό να σε έχει ο θεός φίλε μου και να σε βλέπουμε να μας χαμογελάς

Mairi Douka Αυτό τους άξιζε αδερφέ μου…Ήμουν είμαι και θα είμαι παντα υπερήφανη για σένα!Σαγαπω

Anastasios Papasaris Eisai palikari kai anthropos kalos….

Δημλητρης Καλελλης Από ανθρωπάκια – μικρόψυχους που δεν σέβονται την ΖΩΗ μην περιμένεις τίποτα φίλε.

Panos Giarlos Φιλαρακι η Δικαίωση ήρθε

John Tassopoulos Μπράβο Στράτο! Να ξέρεις ότι στο τέλος όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει!!!

Θάνος Καλιάλης Μπράβο αγορινα μου!!!!Ψυχική και ηθική δικαίωση!!!!Είσαι άρχοντας και σε πάω!!!

Rafail Tsantarliotis Μπραβο Στρατο, αν κ σε αυτη την Χωρα ολα λειτουτρουν με απιστευτη καθυστερηση, στο τελος ερχεται η δικαιοσύνη..!!Αν κ αυτο δεν γυρναει τον χρόνο πισω, καλιο αργα παρα ποτε…!!Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να σταθείς στα πόδια σου..!!Χαίρομαι που εχω εναν τετοιο φίλο…!!!

Spyros Antoniou Τελος καλα Ολα καλα !!!!

Takis Xronis Μπραβο Στρατη πολύ χαίρομαι για την απόφαση..αυτή και μόνο αυτή η απόφαση τους άξιζε…

Kwstas Evaggelou Μπράβο Στράτο!!!

Teris Gt Στην θέση των συγγενων των κατηγορουμενων θα κατεβαζα το κεφάλι γιατί κ αυτοί είναι συνενοχοι που βρίσκεσαι σε καρότσι.

Dimitrios Snrt Μπράβο Stratos…Δικαίωση…

Θοδωρής Αργυρόπουλος Eγω ξερω το πρωτο βημα το κανες…ελα αρχοντα μου τρελανε μας ολους!!!!

Ανεστίδης Κωνσταντίνος Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου.Τα καλύτερα έρχονται.

Katerina Kyriakos Patsellis Επιτέλους! !
Μπράβο! !!!
Όλα καλά !!!!!

lesvosnews.gr






ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΧΤΕΣ 11/01 η έφεση των δύο καταδικασθέντων πρωτόδικα ανδρών, οι οποίοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο αποπειράθηκαν να τον σκοτώσουν στις 28.08.2010, όπου εκτελώντας αυτός την υπηρεσία του στην στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλης Αστυνόμευσης) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, καταδίωξε με τη μηχανή του τους δύο κατηγορούμενους.

Στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την καταδίωξη, κλώτσησαν τον Στρατή Δούκα που βρισκόταν επάνω στη μηχανή του, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί βαρύτατα και να κινδυνέψει άμεσα η ζωή του.

Ο Στρατής Δούκας κατάφερε μέσα από την ψυχική του δύναμη να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του, αλλά από τότε παραμένει καθηλωμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι, έχοντας υποστεί ανεπανόρθωτη σωματική ζημιά.

Όλοι ελπίζουμε ότι με τα ψυχικά χαρίσματα που διαθέτει, κάποια στιγμή θα τον δούμε να στέκεται και πάλι όρθιος και δυνατός στα πόδια του.




Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε 16 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση στον οδηγό της μηχανής και 12 χρόνια και 6 μήνες στον συνεπιβάτη που φέρεται να τον κλώτσησε.

Η καταδικαστική αυτή απόφαση βγήκε με το πόρισμα ότι οι δύο κατηγορούμενοι διέπραξαν το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης βαρύτατης σωματικής βλάβης ευρισκόμενοι σε ψυχική ηρεμία.

Στην πρώτη δίκη ο Στρατής Δούκας ξανάζησε την εφιαλτική εκείνη ημέρα, όταν στην κατάθεσή του περιέγραψε με έντονη συγκίνηση και οδύνη, το τι ακριβώς συνέβη και οι δύο κατηγορούμενοι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν, ενώ εκτελούσε την υπηρεσία του.

Να θυμίσουμε ότι ο Στρατής Δούκας παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ιατρικά κέντρα για να αποκατασταθεί η υγεία του ενώ οι αρχικές διαγνώσεις των γιατρών εκτιμούσαν για μη ανατρέψιμη κατάσταση ακόμα και για την ίδια του τη ζωή.

policenet