Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Έναν νεκρό έχει η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (07.01.2018) έξω από σταθμό του Μετρό στη Στοκχόλμη. Θύμα ένας 60χρονος...






Έναν νεκρό έχει η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (07.01.2018) έξω από σταθμό του Μετρό στη Στοκχόλμη. Θύμα ένας 60χρονος άνδρας.





Το θάνατο ενός άνδρα θρηνεί η Στοκχόλμη. Ο άτυχος 60χρονος ήταν εκείνος που σήκωσε από το έδαφος, το πρωί της Κυριακής (07.01.2018) αντικείμενο που εξερράγη στα χέρια του.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για χειροβομβίδα. Η αστυνομία δεν θεωρεί πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο αλλά εκεί υπέκυψε στα τραύματά του. Πιο ελαφρά είχε τραυματιστεί από την έκρηξη και μια 45χρονη γυναίκα.

Η έκρηξη που έφερε τραγωδία στη Στοκχόλμη

Όλα έγιναν περίπου στις 11:00. Το αντικείμενο, που σύμφωνα με τις εφημερίδες Expressen και Aftonbladet πιθανόν ήταν χειροβομβίδα, βρέθηκε στο δρόμο του 60χρονου. Ο οποίος αποφάσισε να το σηκώσει. Και εξερράγη στα χέρια του! 



Η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία πως πιθανόν πρόκειται για χειροβομβίδα.

«Προφανώς υπάρχει κάτι που προκάλεσε ισχυρή έκρηξη… Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει έρευνα των εμπειρογνωμόνων», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.Φωτογραφία Reuters

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο μια 45χρονη γυναίκα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον σταθμό Varby Gard νότια της σουηδικής πρωτεύουσας. Ο σταθμός και μια διπλανή πλατεία έκλεισαν για να πραγματοποιήσει η αστυνομία ελέγχους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters, EPA