Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 58χρονος τριτεκνος πατέρας στις Παπαδάτες Αγρινίου καταπλακώθηκε από την πόρτα του γηπέδου!

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και η κοινωνία του χωριού είναι σοκαρισμένη Τραγωδία συγκλονίζει τις Παπαδάτες Μακρυνείας...





Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και η κοινωνία του χωριού είναι σοκαρισμένη
Τραγωδία συγκλονίζει τις Παπαδάτες Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου. Ένας 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από πόρτα στο γήπεδο του χωριού.





Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η συρόμενη πόρτα του γηπέδου έπεσε πάνω στον άνδρα, που βρισκόταν εκεί για τις καθιερωμένες προετοιμασίες στο γήπεδο πριν τη διεξαγωγή αγώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως κατά το άνοιγμα της μεγάλης σιδερένιας συρτής πόρτας, αυτή ξέφυγε από το πάνω μέρος και στην προσπάθειά του να την κρατήσει, αυτή των πλάκωσε. Ο άτυχος 58χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο σήμερα στο γήπεδο των Παπαδατών μεταξύ της Γαβαλούς και της Δόξας Αιτωλικού δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και η κοινωνία του χωριού είναι σοκαρισμένη όπως και ο κόσμος του τοπικού ποδοσφαίρου.

Με πληροφορίες από το agrinionews.gr και το agriniopress.gr