Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΤΣΑΣ;;; Ανήλικο καθίκι στην Αμαλιάδα, προσπάθησε να βιάσει 57χρονη με σοβαρά προβλήματα υγείας... συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερο!

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι ακινητοποιημένη στο κρεβάτι της, αμέσως έβαλε τις φωνές και ο επίδοξος...





Η γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι ακινητοποιημένη στο κρεβάτι της, αμέσως έβαλε τις φωνές και ο επίδοξος βιαστής το έβαλε στα πόδια - Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του




Τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι ακινητοποιημένη στο κρεβάτι της, προσπάθησε να ικανοποιήσει ένας έφηβος που εισέβαλε στο σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ήλιδας!


Η άτυχη 57χρονη βρισκόταν στο κρεβάτι της, όταν είδε ξαφνικά τον ερωτύλο ανήλικο να μπαίνει στο σπίτι και να της επιτίθεται προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή! Αμέσως έβαλε τις φωνές και ο επίδοξος βιαστής το έβαλε στα πόδια, φοβούμενος μήπως επενέβαιναν οι γείτονες. Το παρ' ολίγον θύμα υπέβαλε καταγγελία στους άνδρες της Ασφαλείας Αμαλιάδας για την επίθεση που δέχθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μετά από 20 ημέρες, οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη, που κατοικεί σε άλλο χωριό κοντά σε αυτό όπου κατοικεί η 57χρονη. Ο ανήλικος ομολόγησε, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα βιασμού υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.