Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονισμένος ο Βόλος απο την ανατριχιαστική αυτοκτονία του 53χρονου πατέρα που δέθηκε στο μηχανάκι του και βούτηξε στη θάλασσα

Ο αυτόχειρας επέλεξε να γράψει με τραγικό τρόπο τον επίλογο της ζωής του.... Ο Βόλος συγκλονισμένος από τη νέα αυτοκτονία. Αυτόχ...



Ο αυτόχειρας επέλεξε να γράψει με τραγικό τρόπο τον επίλογο της ζωής του....






Ο Βόλος συγκλονισμένος από τη νέα αυτοκτονία. Αυτόχειρας ένας πατέρας δύο παιδιών. Ο 53χρονος, έδωσε τέλος στη ζωή του, με τον πιο τραγικό τρόπο. Ανασύρθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι (22-01-2018) από τη θάλασσα στις Πλάκες.

Σύμφωνα το taxydromos.gr, ο αυτόχειρας είχε δεθεί με ένα καλώδιο στο μηχανάκι του και αφού πήρε φόρα, πήδηξε μαζί με αυτό στη θάλασσα.

Η σορός του άτυχου άνδρα, ανασύρθηκε από την θάλασσα από δύτη, ο οποίος ειδοποιήθηκε από άνδρες του Λιμενικού και την Αστυνομία, για να συμμετέχει στις έρευνες.


Η αυτοκτονία του πατέρα






Ήταν γύρω στις 14.00 το μεσημέρι, όταν περαστικοί αντιλήφθησαν ότι κάτι έχει συμβεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Λιμενικό. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Επί τόπου έσπευσαν Λιμενικοί με σκάφος, αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παράλληλα ειδοποιήθηκε δύτης προκειμένου να βουτήξει και να εντοπίσει την σορό του 53χρονου αυτόχειρα.


Η σορός εντοπίστηκε σε βάθος 7 μέτρων, ανασύρθηκε στην στεριά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου θα ακολούθησε η διαδικασία της αναγνώρισης από τους συγγενείς του 53χρονου. Να σημειωθεί, πως σήμερα το πρωί συγγενείς του 53χρονου, είχαν δηλώσει στην Αστυνομία την εξαφάνιση του.

Στο λαιμό του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα κομμάτι καλώδιο, όπως και στο μηχανάκι, με το οποίο προφανώς είχε δεθεί, και έσπασε από το βάρος κατά τη «βουτιά».
lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.