Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΝΗ: ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5' ΓΛΙΤΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟ ΤΟΥ...

Σε ψυχιατρική κλινική είχε νοσηλευτεί πρόσφατα ο 34χρονος που έβαλε φωτιά στον παραπληγικό πατριό του και τον έκαψε ζωντανό, στον οι...

Μάνη: Στο παρά 5' γλίτωσε η μητέρα του 34χρονου που έκαψε ζωντανό τον ανάπηρο πατριό του





Σε ψυχιατρική κλινική είχε νοσηλευτεί πρόσφατα ο 34χρονος που έβαλε φωτιά στον παραπληγικό πατριό του και τον έκαψε ζωντανό, στον οικισμό Άγιος Νικόλαος της Δυτικής Μάνης στη Μεσσηνία.

Ο δράστης, που επιχείρησε να κάψει τη μητέρα του και έναν συγχωριανό του, παραδόθηκε στην Αστυνομία λίγη ώρα μετά το φρικτό έγκλημά του.




Ο 34χρονος, που διατηρούσε επιχείρηση στην περιοχή Σελίνιτσα. λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, είχε φύγει από το σπίτι εξαιτίας προστριβών με τον 65χρονο πατριό του και κατοικούσε σε ένα τροχόσπιτο όπου φρόντιζε αδέσποτα. Πάντως, δέχθηκε την πρόσκληση της μητέρας του να φάνε μαζί το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.

Όταν έφτασε στο σπίτι, όμως, κρατούσε ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, με το οποίο περιέλουσε τον πατριό και την μητέρα του!

Η γυναίκα κατάφερε να βγει στον δρόμο πριν ο δράστης βάλει φωτιά στον καθηλωμένο στο καροτσάκι 65χρονο, που βρήκε τραγικό θάνατο τυλιγμένος στις φλόγες χωρίς να μπορεί να κινηθεί!

Στη συνέχεια, ο 34χρονος πήγε στο σπίτι ενός συγχωριανού του και έβαλε φωτιά στο πατάκι της πόρτας. Όταν εκείνος βγήκε, κλώτσησε πάνω του το μπιτόνι με το καύσιμο με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά το παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια, για τα οποία νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας!