Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ» ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ... ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ 49ΧΡΟΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει την υπόθεση αυτοκτονίας μίας από τις πιο γνωστές δικηγόρους της Θεσσαλονίκης προσπαθούν να ξεδιαλύν...







Το πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει την υπόθεση αυτοκτονίας μίας από τις πιο γνωστές δικηγόρους της Θεσσαλονίκης προσπαθούν να ξεδιαλύνουν οι διωκτικές αρχές. Η 49χρονη Θεοδώρα Αρσένη έκανε βουτιά θανάτου από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στη λεωφόρο Νίκης, όπου στεγάζεται το δικηγορικό της γραφείο, αμέσως μόλις διάβασε το νέο μυθιστόρημα «Παραφροσύνη» του Θανάση Χειμωνά!




Φίλοι και συγγενείς της, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως έκλεισαν για πάντα τα υπέροχα μπλε μάτια της 49χρονης Δώρας, βομβάρδισαν με δεκάδες σπαρακτικά μηνύματα το Facebook: «Περιμένω να μου στείλεις κάτι για το FACT. Εγώ δεν το πιστεύω. Μπες μέσα τώρα και πες ότι έγινε λάθος», «ΟΧΙ!!! Δεν το πιστεύω!! Εχθές λέγαμε ότι θα έρθεις κάτω, στείλε μου και πες μου ότι θα έρθεις, σε παρακαλώ», είναι μερικά από αυτά.


Οι διωκτικές αρχές προσπαθούν από νωρίς χθες το πρωί να βρουν την άκρη του νήματος στο σκοτεινό θρίλερ που σκεπάζει την αυτοκτονία της δικηγόρου, που σόκαρε την κοινωνία της πόλης με τον ξαφνικό και συνάμα φρικτό τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Όσοι τη γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό, αλλά αρκετά μοναχικό, που δεν μοιραζόταν τις σκέψεις του».

Το άψυχο σώμα της Δώρας Αρσένη εντοπίστηκε στις 3 τα ξημερώματα. Αμέσως κλήθηκαν η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής. Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου αναζητούν τα αίτια της πτώσης στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου στεγαζόταν το γραφείο της.



Οι Αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, μια και όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «καθαρή αυτοχειρία».

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναζητούνται τα κίνητρα. Οι φήμες λένε ότι η αυτοκτονία έγινε ή για αισθηματικούς λόγους ή επειδή η γυναίκα έμαθε ότι έπασχε από ανίατη ασθένεια...

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις συγγενών και φίλων, που θα δοθούν τις επόμενες ώρες. Και οι ίδιοι είναι συγκλονισμένοι και θέλουν μια απάντηση στο ερώτημα που τους βασανίζει: «Γιατί;» Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου στο Facebook: «Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και δυστυχώς η απρόσωπη εικονική κοινωνικοποίηση των social media την κάνει ακόμα πιο απροσπέλαστη. Μια καλή φίλη θα λείπει για πάντα. Και όχι μόνο από αυτήν τη σελίδα».

Λίγες μόλις ώρες πριν από τη μοιραία βουτιά, η δικηγόρος ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook πως διαβάζει το νέο μυθιστόρημα «Παραφροσύνη» του Θανάση Χειμωνά.

«Από την πρώτη σελίδα σε κερδίζει η άμεση γραφή και τα, περισσότερο ή λιγότερο, αναγνωρίσιμα πρόσωπα και πράγματα της ελληνικής πραγματικότητας. Είναι και μόλις 222 σελίδες, οπότε διαβάζεται μονοκοπανιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Espresso