Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΟΡΟΣ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ - ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ 49ΧΡΟΝΟ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα από την 4η ΕΜΑΚ στο βυθό του Δέλτα του Έβρου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ...





Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα από την 4η ΕΜΑΚ στο βυθό του Δέλτα του Έβρου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για τη σορό 49χρονου άνδρα.




Εκτιμάται ότι πρόκειται για τη σορό του 49χρονου ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις εβδομάδες, στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής που βρισκόταν στην περιοχή- στο πλαίσιο των ερευνών για τον 49χρονο- εντόπισε τη σορό, στο βυθό στο μέσον του ποταμού, σε σημείο δύσκολα προσβάσιμο. Για αυτό ζητήθηκε η συνδρομή της 4ης ΕΜΑΚ και δύο πυροσβέστες με πλωτό σκάφος ανέσυραν το άψυχο σώμα.

Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη και αναμένεται να προκύψουν ακριβή στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού άνδρα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ πάντως, μέλος της οικογένειας του ψαρά φέρεται να αναγνώρισε τον 49χρονο κατά την ανάσυρση της σορού.