Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ...!!! Η 44ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

Νεκρή, με ενδείξεις που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια βρέθηκε σε ένα χωράφι η 44χρονη γυναίκα η οποία είχε εξαφανιστεί χθες το ...

Μεσολόγγι: Βρέθηκε δολοφονημένη 44χρονη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της χτες




Νεκρή, με ενδείξεις που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια βρέθηκε σε ένα χωράφι η 44χρονη γυναίκα η οποία είχε εξαφανιστεί χθες το απόγευμα από το σπίτι της στην Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου! Το πτώμα της ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες.




Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα τραύματα που φέρει η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών.

Το μόνο που έγινε επισήμως γνωστό, είναι ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια. Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν με ποιον συναντήθηκε και αν το έγκλημα έγινε στο χωράφι η η 44χρονη μεταφέρθηκε νεκρή σε αυτό.

Η 44χρονη είχε φύγει από το σπίτι της παίρνοντας μαζί το κινητό της και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Από χθες ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της, στις οποίες συμμετείχαν ομάδες της Αστυνομίας, την Πυροσβεστικής και της Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίου, ενώ έρευνες γίνονταν και στη θάλασσα με σωστική λέμβο, αλλά και από αέρος από τμήμα εναέριας επιτήρησης της αερολέσχης Μεσολογγίου.