Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

44χρονο Ανθρωπο του δολοφονημένου ΓΡΙΒΑ... Βλέπει η Αστυνομία πίσω από την δολοφονία του ΣΤΑΦΕΝΑΚΟΥ...

44χρονο "νονό", πρόσφατα αποφυλακισμένο, "βλέπουν" ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για να βγει από τη μέση ο 58...


44χρονο "νονό", πρόσφατα αποφυλακισμένο, "βλέπουν" ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για να βγει από τη μέση ο 58χρονος - Εξετάζεται το σενάριο να σχετίζεται και η στυγερή δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, μπροστά στα μάτια του παιδιού του, έξω από το σχολείο του - Ο Γρίβας ήταν "άνθρωπος" του 44χρονου και κάπως έτσι όλα μοιάζουν να... συνδέονται






Ανακατατάξεις, αλλά και ίσως αιματηρό πόλεμο στους κόλπους των ανθρώπων της νύχτας και του οργανωμένου εγκλήματος θα επιφέρει, σύμφωνα με εκτιμήσεις Αστυνομικών της Ασφάλειας, η εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου. Κι αυτό διότι ο Βασίλης Στεφανάκος ήταν το πλέον σεβαστό πρόσωπο στα «μονοπάτια» της παρανομίας.




Μάλιστα, οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους ενδείξεις που τους οδηγούν στο εξής συμπέρασμα: Πως η εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου -και μάλιστα έξω απο τα γραφεία της επιχείρησής του- θα αναδείξει μέσω ενός ανηλεούς πολέμου, νέο όνομα απολύτου αρχηγού στη νύχτα. Όχι όμως στο μέγεθος του ονόματος που είχε οικοδομήσει ο Βασίλης Στεφανάκος.

Αυτόν βλέπουν πίσω από το συμβόλαιο θανάτου!

Ένα από τα πλέον βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι το εξής: Την εντολή να την έδωσε άλλος “νονός” της νύχτας. Ο οποίος, μάλιστα, έχει αποφυλακιστεί πριν από μερικούς μήνες. Και ο οποίος αμέσως φρόντισε ώστε να χαθούν τα ίχνη του.

Εκτός αυτού, ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να είχε έμμεση αντιπαλότητα με το Βασίλη Στεφανάκο. Κι αυτό διότι πίστευε πως ο 58χρονος ήθελε να τον βγάλει από την μέση.

Παράλληλα η δολοφονία του Β. Στεφανάκου, εξετάζεται σε σχέση με αυτή του Βασίλη Γρίβα. Οι αστυνομικοί την εντάσσουν στο ίδιο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος κυριαρχίας συγκεκριμένου προσώπου, στο χώρο της παρανομίας.

Άλλωστε ο Γρίβας ήταν άνθρωπος του 44χρονου “νονού” που αποφυλακίστηκε πρόσφατα. Έτσι, ίσως το ίδιο πρόσωπο πίστευε πως η εκτέλεση του φίλου του είχε σχέση με το Στεφανάκο. Κάτι που όμως από τις έρευνες ποτέ δεν φάνηκε, καθώς ο Βασίλης Στεφανάκος ουδεμία σχέση είχε με αυτή την υπόθεση.

Αντιθέτως, άνθρωποι που μπορεί να ανήκουν στο στενό φιλικό κύκλο του 58χρονου πρώην βαρυποινίτη, είχαν αιματηρή αντιπαλότητα με το Γρίβα. Κατά συνέπεια δεν είναι διόλου απίθανο το σενάριο να έχουν σχέση με την εκτέλεση Γρίβα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχει σχέση και ο Στεφανάκος. newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.