Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έσωσαν πολυτραυματία Στέλεχος του Στρατού οι Γιατροί του 424 ΓΣΝΘ ….Εκτός Εντατικής ο Υπαξιωματικός!

Εκτός Εντατικής Μονάδας και σε θάλαμο της Νευροχειρουργικής του 424 ΓΣΝΘ ,νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φυσικά, ο Υπαξιωματικός πολυτραυ...



Εκτός Εντατικής Μονάδας και σε θάλαμο της Νευροχειρουργικής του 424 ΓΣΝΘ ,νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φυσικά, ο Υπαξιωματικός πολυτραυματίας που έπεσε από την σκεπή την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε στέγη στο 307 ΠΕΒ!





Ο Υπαξιωματικός τυχερός μέσα στην ατυχία του, έτυχε να βρεθεί στα χέρια Στρατιωτικών Χειρουργών που εκτέλεσαν πολύπλοκες εγχειρήσεις και έσωσαν και την ζωή αλλά και την κινητικότητα του Στελέχους του Στρατού μας!

Απομένει σύμφωνα με πληροφορίες μια λεπτή εγχείρηση απο τη Κορυφή στο είδος του τον Γενικό Αρχίατρο της Νευροχειρουργικής Κλινικής στη μέση για να τελειώσουν όλα για τον Τραυματία !







Το γεγονός οτι ο Υπαξιωματικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα ενεργοποίησε άμεσα το ΓΕΣ που έστησε Αεροδιακομιδή για την μεταφορά του στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που ήδη είχε σημάνει Συναγερμό!

Μπορεί να λέμε πολλά και ίσως να υπερβάλουμε καμιά φορά ..Αλλά τα εύσημα αξίζουν και με το Παραπάνω στους Στραιωτικούς Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του 424 ΓΣΝΘ που έδρασαν αστραπιαία!

Επίσης να συγχαρούμε το ΓΕΣ που έστησε κεραυνοβόλα την όλη Επιχείρηση και ευχόμαστε στον Τραυματία να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του γερός και δυνατός!

Σχόλιο :Τυχαία λέτε να τρέχουν να νοσηλευτούν στα Στρατιωτικά νοσοκομεία Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι του Σύριζα ,αλλά και οι Εν συντάξει Πρέσβεις του ΥΠΕΞ;

Αλλά για αυτά θα τα πούμε μια άλλη φορά κ.κ Επίτροπε της Ε.Ε που δεν έβγαλες άχνα για την Μακεδονία μας …

veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.