Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ...!!! Στον εισαγγελέα 4 άτομα για τον ομαδικό βιασμό 16χρονης στην περιοχή Άβαντος Αλεξανδρούπολης

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν 4 άτομα της μουσουλμανικής κοινότητας Aλεξανδρούπολης με την κατηγορία του βιασμού 16χρονης στην περιοχ...

Στον εισαγγελέα 4  άτομα για βιασμό 16χρονης στην περιοχή Άβαντος Αλεξανδρούπολης





Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν 4 άτομα της μουσουλμανικής κοινότητας Aλεξανδρούπολης με την κατηγορία του βιασμού 16χρονης στην περιοχή Άβαντος της Αλεξανδρούπολης.




Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της 16χρονης, η οποία αντεμετωπίζει κάποια μορφή νοητικής υστέρησης, οι 4 δράστες στις 7 Ιανουαρίου οδήγησαν τη 16χρονη κόρη της, σε εγκαταλελειμμένο αυτοκινούμενο όχημα της περιοχής και διέπραξαν το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Να τονίσουμε πως η καταγγελία έγινε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ενώ δεν υπήρξε σύλληψη αυτοφώρου.

Η νεαρή εξετάστηκε από Ιατροδικαστή, στις 11 Ιανουαρίου όμως από τις εξετάσεις δεν προέκυψαν ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό.

Να επισημάνουμε επίσης πως οι 2 δράστες από τους 4 ήταν ανήλικοι. Οι άλλοι δύο είναι ενήλικες 18 και 19 ετών, οι οποίοι παραδέχτηκαν τη συνεύρεσή τους με την κοπέλα αλλά όχι και την κατηγορία του βιασμού.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία βιασμού και πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος θα εξετάσει τα στοιχεία κι έπειτα θα αποφασίσει εάν θα γίνουν συλλήψεις.

Τέλος να τονίσουμε πως η αστυνομία ταυτοποίησε και προσήγαγε όλους τους δράστες άμεσα.