Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 38ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Υπόθεση μαστροπείας εξιχνιάστηκε στα Χανιά, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη τεσσάρων γυναικών. Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ...





Υπόθεση μαστροπείας εξιχνιάστηκε στα Χανιά, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη τεσσάρων γυναικών. Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων συνέλαβαν την 38χρονη ιδιοκτήτρια καφετέριας στο κέντρο της πόλης και άλλες τρεις γυναίκες που ήταν υπάλληλοι στο κατάστημα. Πρόκειται για μία 25χρονη Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές από τη Βουλγαρία, ηλικίας 24 και 26 ετών.





Οι τέσσερις γυναίκες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η 38χρονη, ως ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε την 24χρονη να εκδίδεται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, μετέβη στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη, όπου η 24χρονη κατηγορούμενη του πρότεινε ερωτική συνεύρεση έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr