Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 30ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ... ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 7 ΕΤΩΝ...

ΒΟΣΤΩΝΗ. Αναβλήθηκε η κηδεία της αείμνηστης Νίκης Ανδριανάκου, ηλικίας 30 ετών, από την πόλη Χέβερχιλ της Μασαχουσέτης, η οποία βρήκε...





ΒΟΣΤΩΝΗ. Αναβλήθηκε η κηδεία της αείμνηστης Νίκης Ανδριανάκου, ηλικίας 30 ετών, από την πόλη Χέβερχιλ της Μασαχουσέτης, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017.





Σε επικοινωνία του «Ε.Κ.» με το νεκροπομπείο Kevin B. Comeau στο Χέβερχιλ, το οποίο έχει αναλάβει όλη την διαδικασία της κηδείας και ταφής, μας ελέχθη ότι «αναβλήθηκε η κηδεία της Νίκης λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και ορίσθηκε να γίνει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. στον ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου».

Το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της άτυχης ελληνοπούλας συνέβη πάνω στον αυτοκινητόδρομο 125 κοντά στην περιοχή Ward Hill Connector λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου. Διέμενε στην περιοχή Riverside της πόλης Χέβερχιλ και εργαζόταν τα τελευταία εφτά χρόνια στο εστιατόριο «Giovanni’s Restaurant», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Monument Square.

Η Νίκη έχει ένα αγόρι τον Ζαχαρία ηλικίας 7 ετών, το οποίο είναι μαθητής στο Δημοτικό Σχολείο Golden Hill του Χέβερχιλ.

Η αείμνηστη Νίκη γεννήθηκε στο Χέβερχιλ από τον Νώντα Ανδριανάκο από το Σικάγο και την Ευαγγελία Ανδριανάκου από το Χέβερχιλ. Σπούδασε στο Κολέγιο Northern Essex Community College με δίπλωμα βοηθού σε ιατρικό γραφείο.