Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

25 εκατομμύρια θεάσεις το βίντεο με το βλαμμένο 22χρονο που τσακίζεται στις κυλιόμενες σκάλες! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ...

Το βίντεο του νεαρού άνδρα που προσπάθησε να κάνει τσουλήθρα στο μετρό του Λονδίνου και χτύπησε δις στα ευαίσθητα σημεία του, έχει φ...



Το βίντεο του νεαρού άνδρα που προσπάθησε να κάνει τσουλήθρα στο μετρό του Λονδίνου και χτύπησε δις στα ευαίσθητα σημεία του, έχει φτάσει τα 25 εκατομμύρια views.




Δεν θα ήταν μάλιστα υπερβολή να πούμε ότι αποτέλεσε το ιδανικό μάθημα ενάντια στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο Freddie Andrews, μετά από μια έξοδο με φίλους όπου ήπιε 10 μπύρες, αποφάσισε να κάνει τσουλήθρα στο μεταλλικό διαχωριστικό ανάμεσα στις κυλιόμενες ανόδου και καθόδου, όπως ο ίδιος είπε, είναι μια απόφαση «για την οποία έχει μετανιώσει». Ο 22χρονος ξεκίνησε την τσουλήθρα με μια σχετική αρμονία κινήσεων, ωστόσο σύντομα έμοιαζε με κόλπο σε ταινία δράσης.





Μιλώντας στην εφημερίδα Evening Standard, ο Andrews είπε, «Ήταν πιο γρήγορα απ′ ότι μπορούσα να φανταστώ. Αλλά έτσι όπως γλιστρούσα, δεν μπορούσα να σταματήσω και δεν είχα άλλη επιλογή». Όπως είπε, την επόμενη μέρα «δεν μπορούσα να κουνηθώ».

Εκπρόσωπος από το μετρό του Λονδίνου είπε χαρακτηριστικά: «Η ασφάλεια είναι η βασική μας προτεραιότητα και παιχνίδια σαν αυτά είναι επικίνδυνα τόσο γι’ αυτόν που τα κάνει όσο και για τους παριστάμενους».

Το βίντεο, πάντως, έχει φτάσει τα 25 εκατομμύρια views και πάνω από 700 χιλιάδες σε likes.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.