Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ: «ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ! ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕ» ΤΑ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του 21χρονου που σκοτώθηκε με την αρραβωνιαστικιά του και τη μητέρα της σε φρικτό τροχαίο στην Κρήτη Συ...

Συγκλονίζει ο πατέρας του Χρήστου: «Ήταν υπόδειγμα! Αδύνατον να έτρεχε»




Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του 21χρονου που σκοτώθηκε με την αρραβωνιαστικιά του και τη μητέρα της σε φρικτό τροχαίο στην Κρήτη

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του Χρήστου Στεφανάκη, του 21χρονου που έχασε τη ζωή του στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Κρήτης, μαζί με την 20χρονη αρραβωνιαστικιά του και την 45χρονη μητέρα της.

Μιλώντας στο κανάλι «Ε», ο πατέρας του Χρήστου μίλησε για το γιο του, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο ξαφνικά και άδικα, μόλις τρεις ημέρες μετά τον αρραβώνα του με την 20χρονη Μαίρη Κωστίδη από την Τήλο:




«Λόγια δεν έχω, τι να σας πω; Καταλαβαίνετε… Είχαν δυο χρόνια σχέση και ήρθαν οι γονείς της για να περάσουν τα Χριστούγεννα εδώ. Ο Χρήστος ήταν ένα πολύ συνειδητό παιδί. Τελείωναν φέτος τις σπουδές μαζί με τη Μαιρούλα του. Κάνανε όνειρα πολλά. Ήταν πάρα πολύ προσεχτικός, ήταν… τι να σας πω; Υπόδειγμα, δε το λέω εγώ, το λέει όλος ο κόσμος.
Αυτή τη διαδρομή την είχε ξανακάνει πάρα πολλές φορές. Ήταν μέσα όλη η οικογένεια, ο δρόμος ήταν ανηφορικός, ήταν αδύνατον να έτρεχε το παιδί, με τίποτα... Το αυτοκίνητο ήταν μικρό, ήταν 1200 κυβικά, ένα Fiat Grande Pundto, το είχαμε πάρει και τώρα τελευταία κιόλας. Αξιόπιστο αυτοκίνητο έχει.. όπως είδατε και στη φωτογραφία είχε και πλαϊνούς αερόσακους, είχε τα πάντα. Δηλαδή, με τέτοιο χτύπημα δεν υπήρχε περίπτωση να σκοτωθούν 3 άνθρωποι, αν δεν έτρεχε ο άλλος οδηγός πάρα πολύ, ό,τι κι αν έκανε το παιδί. Δηλαδή και στο αντίθετο ρεύμα να μπήκε… η σύγκρουση ήταν τόσο φοβερή» είπε ο πατέρας του Χρήστου και πρόσθεσε:

Το σημείο αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Έχουν γίνει 81 ατυχήματα. Ο δρόμος είναι μεγάλος, θέλει ένα διάζωμα απλώς στη μέση και δεν το κάνει κανένας».

newsbomb.gr