Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ… ΤΟ 1925 ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ... «ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ»

Με αφορμή τα 100χρονα από την ίδρυση του «Ηρωϊκού» ΚΚΕ (από τον Βουλγαρο-Εβραίο δάσκαλο Αβραάμ Μπεναρόγια, που το 1979 πέθανε φανατι...






Με αφορμή τα 100χρονα από την ίδρυση του «Ηρωϊκού» ΚΚΕ (από τον Βουλγαρο-Εβραίο δάσκαλο Αβραάμ Μπεναρόγια, που το 1979 πέθανε φανατικός Σιωνιστής στο Ισραήλ!..) ο «Στόχος» δημοσιεύει σήμερα μία ακόμη αποκάλυψη: Το 1925 ο «Ριζοσπάστης» καταφερόταν εναντίον των Εβραίων τραπεζιτών που ρουφάνε το αίμα των λαών!.. Βεβαίως, ακόμα τότε το δημοσιογραφικό όργανο του ΚΚΕ δεν είχε αλωθεί από τον Ζαχαριάδη και την Σοβιετική παρέα του, ήταν ακόμη σε χέρια Ελλήνων, αφού οι Εβραίοι της «Φεντερασιόν» είχαν εκδιωχθεί πύξ – λάξ…





Όπως φαίνεται στην φωτοτυπία που πήραμε από τον «Ριζοσπάστη» της 1ης Φεβρουαρίου του 1925, σε κοινή ανακοίνωση του ΚΚΕ με την ΓΣΕΕ, και τους Παλαιούς Πολεμιστές υπό τον τίτλο… «‘Εξ αφορμής της ανταλλαγής του Πατριάρχου και της δημιουργηθείσας καταστάσεως» αναφέρεται επί λέξει:

«Τα παιδιά του λαού που βρίσκονται στο στρατό πρέπει να νιώσουν σε τι είδους περιπέτειες μάς σέρνουν πάλι οι άνθρωποι της «μαύρης νύχτας» από κοινού με τους εβραίους τραπεζίτες του Λονδίνου και του Παρισιού. Τα συμφέροντα του λαού είναι ανώτερα από κάθε ανταλλαγή Πατριάρχη ή Μητροπολίτη»!..

Εκτός από τον «Ριζοσπάστη» της 1ης Φλεβάρη 1925, η ανακοίνωση αυτή του ΚΚΕ εναντίον των Εβραίων τραπεζιτών υπάρχει και στα δημοσιευμένα επίσημα Αρχεία του: Είναι το υπ’ αριθμόν #219 από τα ‘Επίσημα Κείμενα’ του ΚΚΕ, και βρίσκεται στον ομώνυμο Τόμο Δεύτερο με τα ‘Επίσημα Κείμενα 1925-1928’ του ΚΚΕ, εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή», σσ. 35-38.

ΡΩΤΑΜΕ: Θα μπορούσε σήμερα το ΚΚΕ του Κουτσούμπα να μιλήσει για Εβραίους Τραπεζίτες; Όχι βέβαια, Θεός φυλάξοι. Θα έβγαινε σύσσωμος ο (ελεγχόμενος από τους Εβραίους τραπεζίτες) Παγκόσμιος Τύπος και θα κατήγγελλε το ΚΚΕ για Αντισημιτισμό!..

Εφημερίδα «Στόχος»