Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προαναγγέλλουν για της 17 του μήνα γενική επίθεση και γενικό χάος!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Την προαναγγελία της γενικής επίθεσης στον κουρδικό θύλακα του Afrin στην Συρία, δημοσιεύουν σήμερα τα...








Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την προαναγγελία της γενικής επίθεσης στον κουρδικό θύλακα του Afrin στην Συρία, δημοσιεύουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ, μια επίθεση που έχει ανακοινωθεί πολλές φόρες και στο παρελθόν αλλά πάντα αναβάλλονταν για… «ευνόητους» λόγους.

Αυτή την φορά όπως τονίζεται από τουρκικές πλευρές, το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς ήδη οι δυνάμεις του Άσαντ προελαύνουν στην περιοχή του İldib εκδιώκοντας τους Τούρκους με την ρωσική ανοχή, γεγονός που έχει ανησυχήσει έντονα την Άγκυρα.







Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Murat Gürge της εφημερίδας Habertürk, οι τουρκικές προθέσεις έχουν γνωστοποιηθεί δια του αρχηγού του Γενιού Επιτελείου στρατηγού Hulusi Akar και του αρχηγού της ΜΙΤ, Hakan Fidan, στον πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα, Aleksey Yerhov.

Την έναυσμα της επίθεσης θα δώσει όπως αναφέρεται, το Εθνικό Συμβούλιο που θα συνέρθει γι αυτό το θέμα εκτάκτως στις 17 του μηνός, ενώ όλες οι προετοιμασίες έχουν περατωθεί και τα πάντα είναι έτοιμα.

Καλά βέβαια όλα αυτά, αλλά το ερώτημα είναι μήπως για άλλη μια φορά οι Τούρκοι λογαριάζουν… «χωρίς τον ξενοδόχο» και όπως κάποιοι προειδοποιούν το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ και ίσως προκαλέσει σεισμικές ανατροπές στην ίδια την Τουρκία.

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr