Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΗΤΗ: Η 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Θρήνος για το νεαρό ζευγάρι που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη - «Ράγισαν» κι οι πέτρες στην κηδεία του αδικοχαμένου...

Κρήτη: Η 15χρονη που επέζησε από το τροχαίο δεν ξέρει ότι σκοτώθηκε η μητέρα και η αδελφή της





Θρήνος για το νεαρό ζευγάρι που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη - «Ράγισαν» κι οι πέτρες στην κηδεία του αδικοχαμένου Χρήστου Στεφάνακη - Η 15χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά δεν γνωρίζει ότι η αδερφή και η μητέρα της έχασαν τη ζωή τους - Μάχη για τη ζωή δίνει και πατέρας της




«Πάγωσε» το πανελλήνιο από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κρήτη. Η Μαρία και ο Χρήστος, δύο νεαροί μελλόνυμφοι, βρήκαν τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη (03/01/2018) στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους και η μητέρα της άτυχης Μαρίας, ενώ ο πατέρας της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται και η 15χρονη αδερφή της Μαρίας, όπου βρήκε τραγικό θάνατο στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Η 15χρονη μέσα σε μία στιγμή έχασε την αδερφή της και τη μητέρα της. Ωστόσο, η ίδια δεν γνωρίζει για την τραγωδία.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ δεν έχει ενημερώσει την 15χρονη ότι η αδερφή της και η μητέρα της δεν βρίσκονται στη ζωή με την ίδια συνεχώς να ρωτάει πώς είναι η κατάσταση της υγείας τους.

Σήμερα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου κατέφτασαν και συγγενείς της από την Τήλο προκειμένου να σταθούν δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Σήμερα ήρθαν στο νοσοκομείο άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 15χρονη για να την στηρίξουν», αναφέρει μιλώντας στο Cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως η κοπέλα δεν γνωρίζει ακόμα ότι η αδερφή και η μητέρα της έχουν πεθάνει.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό της 15χρονης βρίσκεται ομάδα ψυχολόγων προκειμένου να την βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 15χρονης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΠΑΓΝΗ.

newsbomb.gr