Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ: Άρχισε η δίκη του 14χρονου που έσφαξε τον φίλο του για ένα τρακτέρ

Στις 11 Ιουνίου 2016 ο 14χρονος Τάσος έπεσε νεκρός από το χέρι του συνομήλικου φίλου του στην Γέφυρα - Ομολόγησε την πράξη του - Σήμερα ζ...

Στις 11 Ιουνίου 2016 ο 14χρονος Τάσος έπεσε νεκρός από το χέρι του συνομήλικου φίλου του στην Γέφυρα - Ομολόγησε την πράξη του - Σήμερα ζει στη Θεσσαλονίκη







Ήταν Ιούνιος του 2016 όταν ο 14χρονος Τάσος έπεφτε νεκρός από τα χέρια του συνομίληκου φίλου του, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Ένα έγκλημα που σόκαρε όχι μόνο λόγω της αγριότητάς του αλλά κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας δράστη και θύματος.






Mνήμες από τo πρωτοφανές αυτό έγκλημα ξυπνούν και πάλι σήμερα στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη όπου ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης κεκλεισμένων των θυρών.

Όλα άρχισαν το απόγευμα του Σαββάτου, στις 11 Ιουνίου του 2016 όταν ο Τάσος βγήκε μια βόλτα μαζί με τους φίλους του στη κεντρική πλατεία του χωριού όπου γινόταν μια συναυλία.
Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 11:00 το βράδυ όταν τα αγόρια αποφάσισαν να φύγουν από την πλατεία και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο Τάσος πήρε το δρόμο της επιστροφής μαζί με ενα συνομήλικο φίλο του και οπως ο ίδιος κατέθεσε λίγα μέτρα μετά, οι δρόμοι τους χωρίστηκαν.





Οι ώρες περνούσαν και ο Τάσος δεν επέστρεφε στο σπίτι. Ανήσυχοι οι γονείς του άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισαν να δηλώσουν την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το πρωί της επόμενης ημέρας ο πατέρας του φίλου του Τάσου που διασκέδαζαν μαζί το προηγούμενο βράδυ, βρήκε το άψυχο κορμί του, άγρια δολοφονημένο. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε στο φως η τραγική αλήθεια. Ο συνομήλικος φίλος του φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον Τάσο με κουζινομάχαιρο. Αιτία του φονικού; Ο τσακωμός των δύο αγοριών για το ποια από τις δύο οικογένειες έχει το καλύτερο τρακτέρ.

Μετά την απολογία του, ο 14χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της παρακολούθησης ψυχολογικού προγράμματος, της ανάθεσης της εντατικής επιμέλειας στους γονείς του και της απαγόρευσης μετάβασης ή διαμονής στο χωριό όπου διαπράχθηκε το έγκλημα. Σήμερα, ο 14χρονος καθ ομολογίαν δράστης έχει απομακρυνθεί από το χωριό Γέφυρα και ζει μαζί με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.