Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΓΛΟΠΙΘΗΚΟΙ.... ΑΠΗΓΑΓΑΝ 14ΧΡΟΝΗ, ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ 20 ΑΤΟΜΑ...!!!

Μία βίαιη συμμορία από 20χρονους... Ένα 14χρονο κορίτσι... Μία απαγωγή και εξαφάνιση για πέντε ημέρες... Ναρκωτικά... Ομαδικό σεξ με τ...

Σοκ στη Βρετανία: Συμμορία απήγαγε και υποχρέωσε 14χρονη να κάνει σεξ με 20 άτομα



Μία βίαιη συμμορία από 20χρονους... Ένα 14χρονο κορίτσι... Μία απαγωγή και εξαφάνιση για πέντε ημέρες... Ναρκωτικά... Ομαδικό σεξ με τη βία... Τα στοιχεία της υπόθεσης που αποκαλύφθηκε στη Βρετανία συγκλονίζουν. Θύμα, ένα 14χρονο κορίτσι. Δράστες, μία συμμορία από αγόρια 20 και 21 χρόνων. Στόχος τους; Η απαγωγή και η σεξουαλική εκμετάλλευση του μικρού κοριτσιού... Τόπος εκτέλεσης, το Κόβεντρι της Βρετανίας.




Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια μετά από μεγάλη επιχείρηση της Μητροπολιτικής αστυνομίας. Η προ 5ημέρου δήλωση εξαφάνισης του 14χρονου κοριτσιού, σήμανε συναγερμό στις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Η πιθανή δολοφονία της, ήταν ένα από τα σενάρια που εξέταζαν οι αστυνομικοί. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να φανταστεί τα πραγματικά γεγονότα. Τον εφιάλτη που έζησε το 14χρονο αυτό παιδί, τον οποίο θα κουβαλά για το υπόλοιπο της ζωής της.

Οι τρεις νεαροί άνδρες, Jake Cairns (21), Brandon Sharples (20) και Jack McInally (21) από το Κόβεντρι, συνελήφθησαν για την απαγωγή, το βιασμό και την έκθεση της 14χρονης κοπέλας. Πριν από πέντε ημέρες, είχαν απαγάγει την ανήλικη και την είχαν φυλακίσει σε ένα από τα σπίτια τους. Η αστυνομία εντόπισε το μικρό κορίτσι στον πρώτο όροφο μίας κατοικίας, να επιχειρεί με κάθε τρόπο να το σκάσει, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.
Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το καλοκαίρι του 2015 και από τότε ακολούθησαν πολλά επεισόδια στο δικαστήριο. Μετά από εξαντλητικές συνεδριάσεις, το δικαστήριο έκρινε ότι οι τρεις νεαροί είναι ένοχοι για σοβαρότατα αδικήματα.

«Οι δράστες ήταν αμετανόητοι. Στην αρχή, ιδιαίτερα ο αρχηγός τους (σ.σ. Jake Cairns) αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους. Αργότερα, όμως, ομολόγησαν», δήλωσε αστυνομική πηγή, η οποία έκανε λόγο για ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα σεξουαλικής φύσης που έχει συναντήσει στην πολύχρονη παρουσία του στην αστυνομία.

Οι τρεις δράστες είχαν φυλακίσει τη 14χρονη και αφού την «πότιζαν» με ναρκωτικά, την υποχρέωναν να κάνει σεξ με άγνωστους άνδρες, έναντι αμοιβής.

Και οι τρεις, αναμένουν την ποινή που θα τους ανακοινώσει το δικαστήριο, η οποία αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη.

Δείτε τους τρεις δράστες, τις εικόνες των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία...

Σοκ στη Βρετανία: Συμμορία απήγαγε και υποχρέωσε 14χρονη να κάνει σεξ με 20 άτομα
protothema.gr/