Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναβάθμιση της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ και του 307 ΠΕΒ…Υποσχέθηκε ο Καμμένος για την Μετακίνηση της 32ης ΤΑΞ-ΠΖΝ

Ισοδύναμα σε περίπτωση, που η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών μετακινηθεί από το Στρατόπεδο Γεωργούλα σε άλλη περιοχή, όπως αποκάλυψε ο ΤΑΧΥΔ...



Ισοδύναμα σε περίπτωση, που η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών μετακινηθεί από το Στρατόπεδο Γεωργούλα σε άλλη περιοχή, όπως αποκάλυψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, υποσχέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγη ώρα στο Πεντάγωνο!






H Σύσκεψη έγινε με την συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλου, Μ. Μπαλλή, της κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη καθώς και εκπροσώπων των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.





Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο ο ΥΕΘΑ Καμμένος όσο και ο αν. υπουργός Δημ. Βίτσας που συμμετείχε στη σύσκεψη, υπογράμμισαν πως οριστικές αποφάσεις ακόμη δεν έχουν ληφθεί και πως εφόσον κριθεί απαραίτητη η μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας, τότε θα υπάρξουν ισοδύναμα, που θα αποφέρουν οικονομικό και κοινωνικό όφελος στην περιοχή.

Στην ίδια συνάντηση, έγινε επίσης γνωστό πως αναβαθμίζεται σε Διακλαδικό κέντρο Εκπαίδευσης ελικοπτέρων το Στεφανοβίκειο.

Για την συνάντηση αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου για τη συνάντηση

Η ανακοίνωση Τύπου του Υπουργείου Αμυνας για τη συνάντηση είναι η ακόλουθη:




«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας συναντήθηκαν με τους βουλευτές νομού Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλλή και Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, την τέως Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον γενικό γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κώστα Βογιατζή, τον Συντονιστή της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων νομού Μαγνησίας Σίμο Σάμιο και εκπρόσωπο της Υφυπουργού Οικονομικών κ. Παπανάτσιου και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Μαγνησία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και οι αποφάσεις είναι οι εξής:




Δεν υπάρχει καμία τετελεσμένη απόφαση για αλλαγή δυνάμεων και παρουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στο νομό Μαγνησίας πέραν
α) Της δημιουργίας Διακλαδικής Σχολής Εκπαίδευσης Πιλότων και πληρωμάτων στο Στεφανοβίκειο και β)
Της αναβάθμισης του στρατιωτικού εργοστασίου 307 ΠΕΒ και της ενίσχυσής του για την εξυπηρέτηση νέων ελικοπτέρων που αποκτά η Αεροπορία Στρατού και τη συντήρηση σχεδόν του συνόλου των ελικοπτέρων όλων των κλάδων.
Οποιαδήποτε απόφαση στο μέλλον, στο πλαίσιο ανασχεδιασμού της δομής των Ενόπλων Δυνάμεων, με πιθανή μετακίνηση προσωπικού…
Θα έχει πλήρες στρατιωτικό και κοινωνικό ισοδύναμο για το οποίο προ πάσης απόφασης θα υπάρχει διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίζεται ότι η Μαγνησία και γενικότερα η περιοχή της Θεσσαλίας αποτελεί βασικό πυλώνα των δομών των Ενόπλων Δυνάμεων».

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.