Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ: ΖΩΟΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Όποτε "πεινούσαν", τρύπωναν σε μια κτηνοτροφική μονάδα και σε ένα αγρόκτημα και έκλεβαν πρόβατα, οι μετανάστες που φιλοξεν...

Ζωοκλέφτες μετανάστες ρήμαξαν τη Μόρια





Όποτε "πεινούσαν", τρύπωναν σε μια κτηνοτροφική μονάδα και σε ένα αγρόκτημα και έκλεβαν πρόβατα, οι μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο! Τους τελευταίους δυο μήνες, είχαν διαπράξει έξι ζωοκλοπές και μια απόπειρα.




Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης από την έρευνα που έκαναν, κοινός παρονομαστής στις αλλεπάλληλες κλοπές ζώων ήταν ένας 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Μαζί του, κατηγορούνται άλλοι τρεις αλλοδαποί που ο μικρότερος είναι 16 χρόνων. Οι τέσσερίς τους είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, όταν εισέβαλαν για τελευταία φορά στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 54χρονου για να κλέψουν πρόβατα, αλλά ο ιδιοκτήτης του αντιλήφθηκε και κάλεσε τους αστυνομικούς. Στις άλλες έξι περιπτώσεις ζωοκλοπής, εμπλέκεται ένας ακόμη μετανάστης, που μέχρι στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων.