Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ... «ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΘΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ TRT...

Το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι TRT ,ανάρτησε στο You tube την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, δηλαδή την ημέρα αναχώρησης του Ερντογάν από ...






Το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι TRT ,ανάρτησε στο You tube την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, δηλαδή την ημέρα αναχώρησης του Ερντογάν από την Ελλάδα, βίντεο διάρκειας 3 λεπτών με τίτλο ” Η μάχη των Τούρκων μουσουλμάνων στην Ελλάδα για την αναγνώριση της εθνικής τους ταυτότητας”.




Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι:

α. Η Κομοτηνή αποτελεί τουρκικό θύλακα.

β. Η Δυτική Θράκη αποτελεί το σπίτι για μεγάλο αριθμό Τούρκων, οι οποίοι αν ζουν εκεί από τον 14ο αιώνα, βλέπουν την κουλτούρα τους να καταπιέζεται.

γ. Παρότι η τουρκική μειονότητα αναγνωρίστηκε από το ΕΔΑΔ, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την απόφαση.

Στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του Ahmet Nejat, ο οποίος αυτοαποκαλείται Πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Νεολαίας Κομοτηνής. Ο Νejat διαμαρτύρεται για την μη αναγνώριση της Ένωσης από το ελληνικό κράτος. Επιπλέον λέει ότι στην Δυτική Θράκη δεν είναι ευπρόσδεκτες οι τουρκικές σημαίες.

Επιπρόσθετα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Μustafa Ali Cavus, o οποίος αντιπροσωπεύει την λεγόμενη “τουρκική μειονότητα” . Δηλώνει on camera ότι πρέπει οι Τούρκοι της περιοχής να αφεθούν να αποφασίσουν μόνοι τους για την ταυτότητα τους (προφανώς εννοεί με δημοψήφισμα) και δηλώνει σίγουρος ότι σε ποσοστό 100% θα αποφασίσουν ότι είναι Τούρκοι.