Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ;;; TOYΡΚΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

Ένας Τούρκος στρατιώτης που υπηρετούσε στην Προύσα πέθανε, 54 ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του. Ο στρατιώτης δέχτηκε χτυπήματα με ...





Ένας Τούρκος στρατιώτης που υπηρετούσε στην Προύσα πέθανε, 54 ημέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του. Ο στρατιώτης δέχτηκε χτυπήματα με το κράνος του από ανώτερό του. Ο Γκογχάν Ιλίτς «συνελήφθη» από τον υπαξιωματικό Οσμάν Χαντσί να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο με τη μητέρα του. Στους στρατιώτες απαγορεύεται η χρήση κινητού τηλεφώνου εντός των στρατοπέδων.





Ο μόνος μάρτυρας, ο στρατιώτης Αχμέτ Κιζιλτσάν, δήλωσε πως άκουσε μόνο τον Κιλίτς να αφήνει ένα επιφώνημα πόνο καθώς ο ίδιος πήγαινε να πλύνει τα χέρια του. Επιστρέφοντας από το πλύσιμο των χεριών του ο Κιζιλτσάν είδε τον Κιλίτς πεσμένο στο έδαφος και τον Χαντσί με το κράνος στο χέρι.

Ο Κιλίτς, μετά το περιστατικό, παραπονιόταν για πονοκεφάλους. Το βράδυ ένιωσε χειρότερα. Δεν μπορούσε να μιλήσει και ένας άλλος στρατιώτης πρότεινα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί ο Κιλίτς πέθανε μετά από 54 ημέρες σε κώμα. Αμέσως μετά τον θάνατό του ο Χαντσί συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών από πρόθεση.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του είπε ότι δεν χτύπησε τον Κιλίτς με το κράνος αλλά απλά… του έβαλε το κράνος με δύναμη στο κεφάλι. Ο ίδιος όμως υπαξιωματικός, πριν από δύο μήνες, φέρεται να είχε χτυπήσει άλλους δύο στρατιώτες με ένα ραβδί.

Ο πατέρας του νεκρού στρατιώτη δήλωσε πως ο στρατός δεν αναγνωρίζει τον γιο του ως «μάρτυρα» διότι δεν σκοτώθηκε σε μάχη… Η μητέρα, πιο προσγειωμένη μάλλον, ζήτησε απλώς την σκληρή τιμωρία του ενόχου.


defence-point.gr