Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ΄ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ Η 26ΧΡΟΝΗ ΗΛΙΑΝΝΑ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα λευκό ...







Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα λευκό Toyota Yaris, έπεσε από τον γκρεμό στη θάλασσα με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να βρει τραγικό θάνατο.

Η 26χρονη είχε φύγει από το σπίτι στις 14 Δεκεμβρίου χωρίς να ενημερώσει για τον προορισμό της.






Το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί.

Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο, δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρίσκεται και η άτυχη κοπέλα, εντόπισε ψαράς και στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ενημερώθηκαν οι γονείς της, που την αναζητούσαν.




Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο, δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρισκόταν και η άτυχη κοπέλα, εντόπισε χθες το μεσημέρι ψαράς.






«Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ»

«Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα’θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας. Η Αστυνομία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση», έγραψε η φίλη της.





Φωτογραφίες: photoreporter.gr