Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΠΕΖΟΓΕΦΤΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ... ΣΑΔΙΚ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Έγιναν τα εγκαίνια της πεζογέφυρας ¨Δρ. Σαδίκ Αχμέτ¨ μετά από πρόταση του παραρτήματος ...






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Έγιναν τα εγκαίνια της πεζογέφυρας ¨Δρ. Σαδίκ Αχμέτ¨ μετά από πρόταση του παραρτήματος Νικομήδειας (Izmit) του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοτζάελι.




Στις 12/12/2017 μετά από πρόταση του παραρτήματος Νικομήδειας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και με απόφαση του δήμου Κοτζάελι, έγινε η τελετή εγκαινίων της πεζογέφυρας ¨Δρ. Σαδίκ Αχμέτ¨, που βρίσκεται στην λεωφόρο Βιομηχανικής Περιοχής Κοτζάελι και συνδέει το Outlet Center με το εμπορικό κέντρο Burda.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία της Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ-συζύγου του μεγάλου ηγέτη των Τούρκων της Δ/Θράκης και επιτίμης προέδρου του κόμματος DEB, Χουσείν Ακσόι-νομάρχη Κοτζάελι, Νεβζάτ Ντογάν-δήμαρχος Νικομήδειας… .

………………….

Μιλώντας στην εκδήλωση η Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ είπε: ¨Βιώνω μια πολύ σημαντική μέρα. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς το παράρτημα Νικομήδειας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και προς τον δήμαρχο μας. Εγω βλέπω πως ο Σαδίκ Αχμέτ ζει. Υπάρχει η Τουρκική Δημοκρατία και ας υπάρχει αιώνια. Οι εκεί ευρισκόμενοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης θα συνεχίσουν να ζούνε αιώνια. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας κατά το ταξίδι του την Ελλάδα, έδειξε το μεγαλείο της Τουρκίας. Υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των εκεί αδικουμένων ανθρώπων. Ο Σαδίκ Αχμέτ ήταν ένας ηγέτης πολύ πιστός στον αγώνα. Εμείς αυτόν τον αγώνα ορκιστήκαμε να τον υπηρετήσουμε.¨

……………………

Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο δήμαρχος του Κοτζέλι Ιμπραήμ Καραοσμάνογλου που είπε: ¨Αυτό το ωραίο έργο με αυτό το όνομα κέρδισε μια ξεχωριστή ομορφιά. Εμείς συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα για έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο. Ο αείμνηστος Αχμέτ Σαδικ ήταν ένας μαχητής αδερφός μας. Με την προσωπικότητα και την ταυτότητα του, δεν υπέκυψε στην τυραννία, ήταν ένα υπόδειγμα προσωπικότητας. Ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης που πάντα θα είναι παράδειγμα¨.

…………………

http://www.bttdd.org.tr - http://tourkikanea.gr