Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ! 70ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΡΕΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν σίφουνας το Σάββατο (23/12) από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, επικρατώντας 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και αφήνοντάς τ...





Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν σίφουνας το Σάββατο (23/12) από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, επικρατώντας 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και αφήνοντάς την στο -14 από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.





Την ώρα λοιπόν που ο Μέσι και η παρέα του έδιναν τη δική τους παράσταση στην ισπανική πρωτεύουσα, ένας Ρουμάνος οπαδός της Ρεάλ δεν μπόρεσε να αντέξει την ήττα, με αποτέλεσμα να βάλει φωτιά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την ρουμανική ιστοσελίδα Ghidularadean.ro, εκνευρισμένος και ντροπιασμένος από την βαριά ήττα της ομάδας του, ο 70χρονος (!) άνδρας περιέλουσε με βενζίνη τη σόμπα του και άναψε φωτιά.

Τους μαύρους καπνούς αντιλήφθηκε ευτυχώς έγκαιρα μια γειτόνισσά του, η οποία κάλεσε την πυροσβεστική. Οι άνδρες της πυροσβεστικής αφού τον απεγκλώβισαν σώο, έσβησαν τις φλόγες πριν επεκταθούν.

«Ήξερε τι έκανε και δεν μετανιώνει για την πράξη του», είπε άνθρωπος που τον γνωρίζει, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως φώναζε «θέλω να πεθάνω», μην μπορώντας να αντέξει την ταπεινότητα της βαριάς ήττας.

Ο 70χρονος, κάτοικος της οδού Ιόν Κρεάνγκα στην επαρχία Αράντ της Ρουμανίας, θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε ψυχιατρική εμπειρογνωμοσύνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του και τους γείτονές του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr